Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presudno je da se igrači konačno prestano manekenisati i počnu igrati fudbal , a fudbal nije kad vraćaš golmanu loptu ili je nabijaš .
Koje su ovo gluposti napisane? Kad se igra za Domovinu, igra se, bori i trči 90 minuta, to mora biti na prvom mjestu!!!Kod naših manekena se čuvaju noge 90 minuta i kako ćeš postići uspjeh!??
Dobar novinar... Efikasnost repke vidi u borbenosti, posjedu lopte, volji, jakoj odbrani, efikasnom napadu i pozitivnoj atmosferi... Bogami izgleda ti uhvatio dvije ipo zlatne ribice...
cuj igra bez lopte
Bit ce opet tegoba gledati ali eto...
presudno je otjerati antitalente iz reprezentacije, i sprjecavati pokusaj talova na njihovim transferima... Isto tako otjerati kabadahije koji misle da im je reprezentacija babovina pa da mogu sastavljat sebi ekipu kako im je ku*rcu cejf
Sretno Bosno i Hercegovino
Sta se bojite prosjecne reprenzetacije, igrajte fudbal za go vise.Mnogo ste bolji po placama,igrate u boljim klubovima samo cvrsto i bez straha i pobjeda dolazi ali svi zajedno u borbi za BiH ako je volite.Borba,trcanje ,zalaganje u napadu i odbrani toje rec ept za pobjedu protiv jedne prosjecne reprezentacije Grcke.
.....ovo ko da je Braco iz Vrbanjuse pisao:))))
Nedo Bog da igrate protiv argentine njemacke holandije spanije i tako tih nekih a ne grcke Na kraju ako izgubimo bit ce izjava selektora: nismo imali srece jos je bodova u igri.
من صبر ظفر- Ko se strpi,uspjet ce!
Dabogda nas razbili. Izvinjavam se, al nakurcen sam zbog nesposobnosti drzave. Lp
Presudno je da se igrači konačno prestano manekenisati i počnu igrati fudbal , a fudbal nije kad vraćaš golmanu loptu ili je nabijaš .
KLIX STRUCNJACI !
-Bit će vrlo važno ne primiti gol na otvaranju utakmice.. -Voljni momenat treba biti na maksimalnom nivou. -Dobar rezultat neće doći bez kompaktnosti.. -Važnost meča pomalo unosi nervozu.. Šta je ba ovo?