Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > > www.Hotmiss.top
I prošle godine Messi bio najbolji asistent i najbolji organizator igre u la ligi. A uz to najbolji strijelac Evrope. Pa i to mu nije bilo dovoljno da uđe u najuži krug za dodjelu zlatne lopte. Toliko o stručnjacima koji daju glasove.
Nista novo. Messi uvijek ispred svih.
a đe je tzv najbolji igrač svijeta, maleni štakor?
I onda Modric bude izabran kao najbolji igrač... Nema sumnje, lik je jako kvalitetan, al' daleko od toga da bude najbolji. Imaju barem 4-5 ispred njeg.
Modrić je klasa, real je jednako jak i bez ronalda jer ima haku sredinu, a tu im je modric br1.
@rex-croatorum Raphael Varane je osvojio iste godine i Ligu Prvaka i Svjetsko prvenstvo. Ako ćemo već gledati broj trofeja i njihovu važnost, a ne pojedinačne kvalitete igrača, zašto Varane nije osvojio nagradu za najboljeg igrača?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Edine Dzeko spavaš li mirno?
Vedad Ibisevic je pokazao duplo vise od Ronalda i Robena (pogledajte statistiku)
@Bosanski_Tornado I ti si poprilicno glup, pardon zaostao u razvoju.
@Predoziran Veceras je postigao cetvrti gol u ligi. Pored toga dao je jedan gol u kupu, te ima jednu asistenciju (ovo mu je sedma itakmica)
Evo ja sam siguran da ce se javiti nedimhodzic sa svojim besmislenim komentarom... 3,2,1, sad :)
svaka cast, korisno od vas za promjenu :)