Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda Milan pravi mjesto da Zeljeznicar uskoci
Korektnost na nivou, nema šta!
Ja mislio Boga mi zeljo dobio mjesto
@SGM Ja mislio ti pametan.
Već dugo većina velikih Evropskih klubova su u privatnom vlasništvu ili privatno finansiran. Ako klub duže vremena ne ispunjava očekivane rezultate, prvo lete treneri, zatim se klub prodaje ili se uskrate financije...
Nek Pitari zatraze isto da ne gledamo porn 9.7.
Klub nikada ne može propasti zbog jednog čovjeka.Ovaj klub je gigant i doci ce sve na svoje mjesto.Ovo je pametan potez jer ce sada imati fokus samo na prvenstvo i to je super.Forza Milan!
A real PSG barca City
Popisam SE na ovaj Sport
Kad imas jake ljude imas i jak i stabilan klub. Pravi primjer Milan.
@Iliriyanblood Koje jake ljude? Misliš na plastičara Berlusconia? Pa upravo je on razlog ovog što se danas dešava Milanu. UEFA istražuje period od 2015-2017 gdje je izvukao iz kluba sve što je mogao, što je najgore prodao ga je nekakvom kinezu, većem mafijašu od njeg..
"Svi" nekadasnji velikani u velikoj krizi... Lova je cudo u danasnjem "modernom" sportu
Otiso onaj mafijoza i klub propo ko grcka
@CikaFajer Klub nikada ne može propasti zbog jednog čovjeka.Ovaj klub je gigant i doci ce sve na svoje mjesto.Ovo je pametan potez jer ce sada imati fokus samo ma l