Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu dosadili s ovim "tim redoslijedom"
@Shinok - ima sad kad su ga otupili nepravednim izzivljavanjem. Pazi, kad kupis tako skupog igraca, ne trazis mu poziciju vec ga stavis na poziciju. Real je uradio ovo prvo i sam je kriv. Zao mi je Bejla, njih nimalo. Sami su krivi sto covjek stagnira.
@Covjek110 ne provaljuj se bezveze.. u Realu su Bale-u skidali zvijezde s neba.. Bale je nesretan jer je imao bruku povreda.. uvijek je trazio paznju za sebe i htio da preuzme odgovornost.. Zato je Perez prodao Ronalda.. Bale opet nije istupio nego opet silnim povredama i slabom igrom pao u sivilo.. Vidi Benz-a kako igra.. i kako preuzima odgovornost..
Marca produkuje vijest, koja i nije vijest. A onda sitne boranije prenesu tu istu kvazi vijest.
Bejl je jedan od najboljih igraca svijeta, koji u Realu igra na pogresnoj poziciji. Lik nije igrac koji moze nesto napraviti kad je ledjima okrenut od gola. Njegova pozicija je bek odakle se moze zaletitu ko Sivomja i preskociti sve do gola. Bez tog zaleta, prosjecan igrac i primjer, koliko je vazan trener u dodjeli pozicije igracu.
@Covjek110, na njegovu zalost, Real ima bolje bekove koji igraju i napad i odbranu.