Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa smijete li vi pičići iz uprave lupiti šakom od stol i krenuti protiv kretena koji nas sve zajedno hebu u zdrav mozak? NE SMIJETE! Što murija i security ne rade svoj posao, unosi se ko da niko ne gleda nista, ogradite se od takvih navijača, imaćete podršku prave raje, par horsaša i spidaša Vas jebu, a vi sjedite sa njima i ližete se
Radi ovih 40 krezubih narkomana, ne mogu da odem na utakmicu 10 godina, zivim za taj dan kad ce se neko iz kluba ohrabriti i protjerati ove dilere, da se moze normalan narod i navijaci vratiti na stadione..
@Ausfahrt
@Ausfahrt bas tako. I kad se dobro igralo oni imaju odredjen tajming za bakljadu i prekine se utakmica. Nije moguce da se ne moze sprijeciti unosenje pirotehnike.
ono kad se kurcis a nemas s cime.
Napalili se na nas, nece valjda paliti protiv Mladost Kaknja, Mosa Sloboda stigla u lavor, et zato.
Pa ko ih upusta na stadion bez provjere, organizatori utakmica treba da plaze kazne
@tarcavarazdin zavuku baklje u pakas samo bi ih rengen otkrio 😂
Navijaci koji prave nerede znajuci koje su posljedice po klub, odgovorno tvrdim ne vole svoj klub...
Ove horde zla ispadaju najveci neprijatelj FKS.
Apelujete ? Pa vi ste gori od tih retarda sa bakljama.
Ne treba izmisljati toplu vodu samo prepisati od Engleza koji su ovaj problem davno riješili.
Zato dignite cijene za sjever za 10km ! Kada ima za tu pisljivu baklju koja isto kosta oko 10km ,ondah ima i za kartu
Mnogo bolje je bodriti klub dlanovima i grlima. Pirotehnikom se kao prvo može povrijediti ta ista osoba ili druga osoba koja je nije ni zapalila, a da ne pričamo o novčanim kaznama koje nisu male u našoj ligi, a kamoli od strane UEFE.
neshvatljivo je da klub placa obezbjedjenje-security radi prevencije ovih pojava, a na kraju se ispostavi kao da ga nema. ako je pameti, kazne od Nsbih prefakturisati njima i problem djelimicno rjesen ! stop pirotehnici -pojacaj grla kao: "i grb sto kuca umjesto srca"
Imaju li te vodje imalo mozga i kreativnosti ? Pokrenite nesto sto jos niko nije na Balkanu . Zauvijek se rijesite svake pirotehnike . Samo na taj nacin cete pokazati ljubav prema klubu . Budite prepoznatljivi iskljucivo po grlima i dlanovima . Osmisljavajte neke nove furke. S ovim bakljama vise niste zanimljivi nikome.
Razumijem ljubav prema klubu, pjevanje sa jaranima na tribini i gledanje utakmice uživo, sve je to dio iskustva ali pirotehnici nije mjesto na stadionima i ti "najvjerniji" navijači koji finansijski nazaduju sopstveni klub i marišu se po ulicama zbog boja trebaju malo preispitati jel to rade zbog kluba ili zato što je sad fazon da nekog prebiješ i uzmeš mu majicu, da baciš baklju i ko hajvan po tribinama luduješ. Nije to navijanje više što je bilo.
Ne postoji veci glupan i primitivac od onoga koji sebe naziva huliganom navijacem. A vodja je jos troduplo veci glupan. Prekinite vise jednom s tim bakljama i prestanite nanositi stetu klubu. Vi ste rusitelji kluba , vi ste ti koji usporavate napredak . Stoka jedna neodgojena . Ugledajte se na navijace Liverpula majmuni glupi.
više kamera I snimati gledaoce (pogotovo sjever) I zakonski teretiti svakog ko baci baklju neka snosi sve troškove