Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvarao sve autoprevoznike po Lukavici da bi kupio tri stana švalerkama
krepo ker
Treba se sjetiti "Svi koji su bili na stadionu vidjeli su jednu klasičnu otimačinu kakvu mi nismo vidjeli u zadnjih 20 godina. Zajedničkim snagama sudijska trojka potpomognuta upravom Sarajeva gledala je kako će oteti bodove. Prvi gol su postigli iz ofsajda. Ove sudije za sva vremena mogu zaboraviti Lukavicu, zabranjen im je dolazak", rekao je Šavija.
I ovaj Klix je nisko pao skroz,treba ovo deinastalirat.
..bo vas on.
ovo onaj sto je na utakmicama Slavije protiv Želje i Sarajeva puštao na razglas četničke pjesme ako se to pjesmom može nazvati
ovo onaj sto je na utakmicama Slavije protiv Želje i Sarajeva puštao na razglas četničke pjesme ako se to pjesmom može nazvati
Iz kurtoazije o pokojniku sve dobro. Ali, toliko monstruozan prof elektronike koji je tražio učeničko znanje isto kao nj znanje za dvicu!!..Šturo i kratko predavanje bez objašnjenja i pedagoškog pristupa rezultiralo sa popravnim skoro c razreda. Nije bio prof već inžinjer, ali upetljao se svuda, pa i sa učenicama.