Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako idu legende jugoslovenskog fudbala.. ode škija, ode šjor ivan... nek im je laka crna zemlja
eee ovo je strucnjak za primjera, pratio sam ga, cito je murinja ko bukvar... pocivaj u miru majstore
Jedan od najtužnijih dana za fudbal...pogotovo na balkanu...počivaj u miru Legendo... p.s. taj je balun imao u pola nokta na malon prstu ;)
Ode jos jedna legenda, pokoj mu dusi i laka mu zemlja, veliki je strucnjak bio.
jedan zivot koji je vrijedan divljenja je ugasen, pocivaj u miru legendo :( p.s. pustite svakoga da se izrazava na svom jeziku, sa ili bez h slova, bitno je da je saucesce iskreno, nek se srami ko je stavio ovaj negativan glas, znaci da mu je bitnije h slovo nego sto je otisla legenda, sramota...
Nek mu je lahka zemlja!
Veliki čovjek,gospodin.Jednom rječju-GENIJALAC!
Počivaj u miru veliki Ive!!Mi te nećemo zaboraviti.
Adio Sjor Tomo, sigurno jedan od najvecih poznavalaca \"baluna\" i same koncepcije igre na ovim prostorima.
Otišao si,ali ostavio si iza sebe mnogo toga.Smrt je rano došla po tebe,smatram da si nogometu mogao dati još puno toga.Tvoji savjeti su uvijek bili dobrodošli,tvoje srce koje je posebno kucalo za Majstora s mora te vuklo na Poljud dok je bolest to dopuštala.Tvoje ime je zlatnim slovima upisano u nogometne knjige.Počivaj u miru veliki meštre.
R.I.P. LEGENDO
R.I.P. za jednog od največih trenera na svijetu, neka ti je laka zemlja šjor Tomice !
bija je ljudina
napusti nas jos jedan velikan :( pocivaj u miru legendo...
Jednostavno bio je učitelj koga svi njegovi đaci tako lako mogli razumjeti... Lak ti zemlja i počivaj u miru Tomislave Iviću
pocivaj u miru oče modernog fudbala
bas je bio znalac kapa dole...nek mu je laka zemlja