Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajno!!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
Sad smo počeli i k'o vidovite Džemile, Kleopatre, Tarot Milani i drugi - hoće li nam dresovi biti sretni???? K'o da je do dresova a ne do ljudi? Hodžu i popa prije tekme, da šta prouče i kandilom osvešta teren, pa možda šta i upali.
Ukratko prvo poluvrijeme: Begović ne zna da izbije loptu vazda u aut. Spahić umije li se on kontrolisati dobiće još jedan žuti? Vranješ ništa posebno. Zukanović slab večeras. Kolašinac super odigrano. Svaka čast. Pjanić nije loš al očekujemo da ga zabije iz slobodnjaka. Nekako mi se čini da kada dodaje ne moraš misliti da će ofrljoku šutnutni. Sigurne pasove ima. Ali bi naši htjeli da sa onakvom konstirucijom glumi grmalja i da se hrve sa visočijim igračima. Višća brz nije loš, nekoliko prodora je imao. Džeko ok je trudi se, ali kako uvijek Begović izbije loptu 5 metara od Džeke. Medunjanin spor odmah ga mijenjati. Lulić dobro ga čuvaju, trči ko navijen, bori se večeras, al ne zna dodati loptu. Cocalić dobar u skokovima. ALI PITANJE JE DA LI JE ONO BIO PENAL???? Sve u svemu nije tako crno kad se zna da smo mi morali dati go. Bilo 0-0 ili 1-0 mi smo morali postići pogodak. Tako nakon što ubaci Ibiševića mi postižemo taj gol i dobijamo IRCE vidjećete
Kenja mi se za dresove samo nas odvedite na Euro !
Ne mogu sve dok igra mali kurčić
kako god vam merak, samo da ona "maskota" vise ne izlazi na teren
medunjanin i spahic ko bi drugi ircima pomogao boze sacuvaj
wow