Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠIROKI PRVAK ŠIROKI PRVAK ŠIROKI PRVAK ŠIROKI PRVAK ŠIROKI PRVAK ŠIROKI PRVAK
pitari jedni JADNI dupla kruna, 9000 vas nacionalno nabrijanh, i nijedan vas nesmije ništa( a ko prjetite "dobiće te batine"), što nije JAZO (ko od badnja odvaljen) digo pehar u ŠIROKOM ili ona BUKVA tupa, pa bi vidio kako braća uliću preko Kornjača(specijalaca) u teren. svaka čast Markoviću koji je jedini napustio teren kad ste počeli ubacivati predmete (primjer pravog profesionalca).
Svaka ti cast sine ja sam navijac Sarajeve ni meni nije jasno sto ovi nasi navijaci vole Zvezdu kad svi dobro znaju da su oni nacionalisti i da je Arkan bio njihov vodja ??? A tebi jos jednom svaka cast kao i svim ostalim dobrim Srbima jest da vas je malo( nazalost) al jebiga bice bolje kad maknete ove cetnika sa vlasti.SMRT CETNICIMA!!!!!!!!
Za Skripara-Siroki
Mater ti jebem seljecku ti si naso govorit Sandzackih planina govno jedno pa odakle si ti ???? Ti nemas pojma jarane moj sta je Sandzak ni gdje je to a kad to budes saznao seljo ondato uporedi sa tvojim Sirokim pa mi se oda javi
Sta ce ove ciganske picke kod nas??? Volio bih da mi na ovo pitanje odgovore najveci navijaci Sarajeva!! Naravno da mislim na cetnike "Zvezdase" ili "Delije sa Bas- Carsije"
Jedno pitanje jel iko od vas zna statistiku od Sarajevskih Derbija, izmedju Zelje i Sarajeva ko je od njih bolji dosad? To bih volio znati.Unaprijed HVALA!!!!!!!!
KAD CUJES ZVONA SA ŠIROKOG BRIGA PJESMU NA ULICI TI DOĐI K NAMA ŠKRIPARI SLAVE PRVAK JE ŠIROKI TI DOĐI K NAMA ŠIROKI NAS SPAJA NEKA SE ZAORI ŠIROKI ŠIROKI TEČE NAŠIM VENAMA TU NA BRIGU VOLJENOM ŠIROKI U SRCU MOM . IŠLI SMO SA VAMA SVAKI PUT DALEKO TRŽILI SMO POBJEDE NIJE VAŽNO KAKO DALI STE NAM POBJEDE DALI STE NAM SNOVE SAMO IGRAJ ŠIROKI ŠKRIPARI TE VOLE IGRAJ IGRAJ ŠIROKI VAZDA BUDI BOLJI SAMO IGRAJ ŠIROKI ZAUVIK SMO TVOJI. a vi što ćete krepat od muke što je Široki prvak ima jedna pjesma za vas . NEKA PATI KOGA SMETA HRVATSKA JE PRVAK SVJETA NEK HRVATSKA ZVONA ZVONE MI IMAMO ŠAMPIONE.
Vidi GLUPANA,JEBEM TI MAMU DELISKU,MRSSSSS
partizan-železnik 0:2 hahahahahahhahaahahahahhaahhahaahhahaaahahaahhahahahahahahahhahahahahhahahaahaaaaahaaaahhahhahahhahahahahahhahahhaahahh.
MOLIM VAS,AKO NEKO ZNA KO PIJEVA ONU ŽELJINU ŠAMPIONSKU PIJESMU(GDJE NABRAJAJU IGRACE) I GDJE JE MOGU SKINUTI NEKA NAPIŠE.EVO VEČ CITAVU SEDMICU POKUSAVAM DA MI NEKO KAZE,ALI ILI NiKO NE ZNA ILI NECE DA NAPISE.MOLIM VAS,HVALA
Osjetim ja nešto tako smrdi,a ono ISTRUHLO TELO ARKANOVO.Šta se ti javljaš pička ti materina smrdljiva,jebem vas u čitav sever.Pa vi ste najadniji navijaći na celom Balkanu,vi ste toliko jadni i toliko mali da me je sramota da diskutujem sa tobom.Ej čitava Marakana,sve delija koliko ima,NADGLASA IH JEDAN JUG,I SVAKI JUG NADGLASA SEVER,JER JUG,JUG,JUG,JUG JE SAMO JEDAN A SEVERA 107.ŽELJO ŠAMPION BiH-PARTIZAN ŠAMPION SICG
nešo, majmunčino grobarska, opet se javljaš. jebo ti majku grobarsku, kako te nije stid da pričaš takve nebuloze. pa svako zna da smo vas uvijek i tukli i karali i na terenu i van njega. vi ste najusraniji "klub" na balkanu, a mateus će vas uzet' lopatom. što se tiče želje, nije ništa bolji. SARAJEVO ŠAMPION, IZRAZITI FAVORIT!!!
jeben ti mater ustasku
OVO SE ODNOSI NA VEHLEZ I RED ARMY