Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbaci ta govna, ako nisu za nastavak Kako mi moramo raditi,a oni letaju 90 min ,i to je to, Ko nece odmah likvidiranje ,u trecu genocidnu ligu!
Ma kakva PL. Davno je to Borac završio. Nema PL ni KUP-a BiH jer ne odgovara klubu iz manjeg entiteta kojim upravlja sestrić od Dodika - Vico Zeljković.
Šta pišete neistine,ovo je prijedlog a ne konačna odluka.Nastavak ili prekid prvenstva,prije ovo drugo tj.prekid jer ovi iz RS-a nisu za nastavak prvenstva.
Cuj samo, oni i jesu kljucni u tome.
Kao ljubitelj Željeznicara,ako hoce srbi nek koce prvenstvo fino titulu dati Sarajevu a kup nek se nastavi i nek uzme zeljo. I eto necemo igrat vise 😊
Fk Sarajevo zeli nastaviti prvenstvo kako i treba, svi znaju da je Fk Borac jedini koji koci te pojedini pljuvaci uzalud trose rijeci protiv FkS jer kako god bilo stari i novi prvak je sa Koseva!!
kako si najludji
bice onako kako srbi kazu
Stvarno bi za komšije bila sramota da im nakon 2007. kada su im titulu omogućili Hrvati sada "osvoje" još jednu uz pomoć Srba LOL
Ne zelimo utakmice bez publike...