Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa nasa repka sad sastavljena skoro sve od bivsih fudbalera...tj penzionera...skoro sve i jedan klupas tj karijera na isteku.
Nista od,Dzeke karijea je propala u Mc.Bolje da trazi da ode u Zelju.
Na komentar mozete mi se nasmijati ili pokusat i sami naci logiku,,a to je!! U ENG trenutno igraju mozda i 3 naj vaznija igraca nase repke Besic nezasluzeno na klupi 3 mjeseca Begovic isto tako Dzeko mozda malo zasluzuje klupu ali ovo je preslo svaku granicu Dalje!! Blizi se tekma sa cifutima (izrael) posto znamo da lobiraju po cijelo svijetu za razno razne stvari Zasto nebi i za ovo Da izbace iz kondicije Opet kazem za 3 najvaznija igraca A najvjerovatnije ce biti bitka bas sa cifutima ko ce u baraz Mi ili oni
Ma, ima i_pravo! Ako se Dzeko nije trudio i posteno odradjivao ( obje titule su dobrim dijelom njegova zasluga) - ko jeste?? Aguero? Taj je vise kod doctora nego na travnjaku. Kad je Aguero u kombinaciji, cijeli tim ga "pita" loptama 90 minuta. Ukljucujuci i Dzeku, koji mu je namjestio finih golova. I ne samo Agueru. A kad ti neko, nakon svega, kaze "hvala" na takav nacin i drzi te da grijes klupu....onda ti, Edine, samo polako. Sto bi rekli - po_istilahu. A lova? Kaplje, "big time"!! ;)) Para na paru...Dijamant na dijamant, bolje receno. Hararima!! :)))
Sarajlija,....ima cim! Sta mu fali na klupi?? Ko bubreg u loju! Pod USLOVOM da mrdne protiv Izraela!
Sve ae urotilo protiv nas,, al džaba,,Izreal će pasti,,mora....
Džeki bi bilo najbolje da pređe u neki manji klub, tamo bi bio zvijezda al hoće guzica za parama jebiga
Džeko ide molim te. Najboli bi bilo u Juventus ili Borussia Dortmund
dzeko prdnuo
PROOODAJ SEE
Dzeko je kloc,Skoro je za njega doktor fudbala !!
Dzeko u Sarajevo, Ibrakovic vec na putu-ali mu je i kod nas samo klupa- nemoze pored Benke!!!