Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kontam... a RvP ????
Ovo je \"utješna\" nagrada za igrača godine koju dodjeljuje Barclays. Prava istina je ta da je Robin Van Persie igrač godine u PL, i po izboru menadžera, i po izboru novinara. :)
Jel postoji van Persie, covjek koji je zabio 30 golova u EPL, covjek koji vuce svoju ekipu i koja bi bez nejga bila u sredini tabele?? Cuj Kompany, pa to je smijesno..
Koje budale izabrase njega za najboljeg igraca sezone u EPL pored Robina van Persiea.
jadna je liga gdje je ovaj igrac sezone
Kompany? Kakve su ovo budalastine?
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
HAHAHAHAHAHA grototom se smijm cuj Kompany AHAHAHAHAHAH !
cccc, pa Zajko Zeba je za njega Messi..
jah..
zar nije dzeko igrac ,vi novinari se ucinili to da narod je zamrzio dzeku pisuci sve i svasta o njemu svako malo tse ga slali u drugi klub i vi ste jedini krivac sto je dosadio i bogu i narodu