Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo mali, kapa do poda!
Sanski Most vukoyebina
Wtf, ovi od citavog grada snimili pijacu i rusevne kucice oko nje?! Debilizam, povraca mi se od Engleza i njihove potrebe da se osjecaju superiornijim nad svima.
Drago mi zbog malog ali jel' ovo baš za udarnu vijest?
dokon maldic
mladic* pardon
Aldin je komotno mogao i ostati u Liverpoolu.. Tipicna engleska pojava i ponasanje. O jeziku necu, jer vecini nas Bosanaca je engleski kao maternji. U tome smo miljama daleko ispred Srbije i Hrvatske. Kad vidim kako im se novinari sa javnih televizija prosipaju kada intervjuisu strance, kako im srednjoskolci i studenti govore engleski, skontam da oni nama podmecu klipove u tockove iz ciste ljubomore. Tek vani se vidi ko je uspjesniji. Bosanci na rukovodecim pozicijama, uglavnom.
maj najm is Njak, Bosh Njak
@HAL90olo njak ili ne njak, biti zastupljen u parlamentima vecine najnaprednijih zemalja Evrope i nije tako lose. Osim toga, uci u upravljacke obore u 7 od 10 najvecih svjetskih korporacija je mislim uspjeh, i za visestruko vece populacije. Kako god okrenes, pamecu, silom, ili kombinacijom to dvoje, opet cemo vratiti BiH onima kojima pripada. Sad ili za par godina, nebitno je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Karabeg je za Premier League World govorio o ratu... 2516. -> u BiH se i dalje govori o ratu. Kao da se o BiH nema šta drugo pričati, nego o ratu!
@BosanskiiGazija PEZO PEZO MAJMUN GA NATEZO