Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam kakve debilne komentare pišete i ne mogu da vjerujemo Pa dzeko je po najbolji napadač BH. samo u Wolfsburgu dao je 77 golova za 3 sezone za Bosnu preko 40 i opet vam ne valja... al haj samo možete pljuvati online
a tamo neki balavac od 17 godina nedokazan bude prodan za 60 miliona eura...
kad se igra s ciprom cijena mu skoči, a kad se igra s portugalom cijena mu opadne.
Pravilno je cifrom☝🏽️☝🏽️
@vrisak :))) +
Sad ce dodat jos par miliona poslije ove pobjede protiv Napolija.
Kad su ga vidili kako je dobro protiv Belgije odigrao!?
Koliki je zeljin procenat? Prodati nego sta. To je ta cuvena zeljina skola koja konstatno izbacuje superkvalitetne igrace.
Na kraju sezone ce skociti i do 10 dzekson je ubica.
Rekla ti je Amra da svratis da ni pijacu da kupis paprika"somborke" , nemoj zaboraviti molim te???Kaze da zeli da ih filuje sa kajmakom, po originalnom receptu iz tvoje pradjedovine Sjenice:-))))
Na osnovu cega Lulic vrijedi 7, previse bi bilo i 1 mil
covjek konstantno igra u dobroj formi u jednom od najvecih klubova u Italiji
od kako je podrz'o Ćamila
Koga jos briga za Dzeku....
Ja bi ga za te pare prodao u trku,ako hoće neka ga j... .