Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jake im furke, nema ih 200 i oni nesta utrcavaju, za njih nije ni seoska liga
Naprijed rodjeniiiiiiiiiiiiii
Šta misliš šta bi bilo sa najmalobrojnijim narodom u BiH, Hrvatima, da Bošnjaci samo mjesec dana počnu bojkotovati : Wiliams, Economic, Fis… od čega bi vi to živjeli? I ko u BiH ima kupovnu moć, ako nemaju Bošnjaci.? Šta misliš, je li bogatije 33 % BiH gdje su većina Bošnjaci,uzmi samo Sarajevski ili Tuzlanski Kanton i njihove budžete, ili sav budžet pretežno Hrvatskih Kantona I cijela Istočna R. Srpska I zapadna izuzev Banja Luke? Ti nemaš pojma ni dodira sa realnošću ???
“Dok prosjecan Hrvat ogladni, prosjecan pripadnik najbrojnijeg naroda je vec na infuziji. I Hrvati ii BiH imaju putovnice i ne moraju se ko najveci jadnici vracat iz Europe zbog bjezanije iz ove dzamahirije. Bog i Hrvati:” Posto si pogresno informisan ko je na infuziji , trebas znati da je budžet Kantona/Županije , koja je vecinski naseljena Hrvatima a po povrsini najveca u FBiH Livanjske 13 miliona KM a Kantona Sarajevo 711 milona KM. Vi ste fukara koja zivi od Bošnjaka, da vam Bošnjaci prestanu plaćati u vašim kladionicama bankrotirali bi, ili ko je kupac u , pretežno hrvatskim firmama, Economic npr? Da vam nije Bošnjaka , krepali bi !!!
Prvo , nije u pitanju mrznja prema Hrvatima, nego prema primitivizmu onih papaka koji mrze sopstvenu Domovinu-BiH. Kažeš da Hrvati i Srbi “drze” 76% BiH . Pa ti nemas uopce dodira sa realnoscu. Ko je vecina u Sarajevu, Zenici, I. Mostaru, Tuzli, Bihacu, Sanskom Mostu, Bosanskom Petrovcu, Travniku, Bugojnu, Gorazdu, Konjicu,Jablanici, Visokom, pa Bosnjaci su vecina u svim vecim gradovima i to je preko 1/3 BiH? U kojem su gradu Hrvati vecina , (Listica i Medugorje nisu gradovi?)
Citam komentare koji su puni mrznje prema Hrvatima. I onda se cudite sto Hrvati i Srbi preziru tvorevinu BiH. Hrvati drze 27% teritorije BiH. Srbi 49%, a poturice punih 24%. U tom grmu lezi zec. To je goruci problem u BiH i zbog toga predsjednik bosnjackog instituta lagumdzija, radi sto radi. Pokusava ubaciti kost izmedju Covica i Dodika. A ovi ga samo prave budalom i smiju se papku iza ledja. Znam to iz prve ruke. Moje poturice, vi najgore prolazite sa nefunkcionalnom BiH jer je u vasim redovima najvise sirotinje. Hrvatima ovakvo stanje mozda i najvise odgovara. Dok prosjecan Hrvat ogladni, prosjecan pripadnik najbrojnijeg naroda je vec na infuziji. I Hrvati ii BiH imaju putovnice i ne moraju se ko najveci jadnici vracat iz Europe zbog bjezanije iz ove dzamahirije. Bog i Hrvati:
Neredi u Mostaru, neredi u Banja Luci, pa se malo zamislite. Ljudi su frustrirani. SDP i njihova komunisticka banda su najveci problem u drzavi. Izabrali su papka komsica za predstavnika Hrvatskog naroda i tako iskoristili brojnost i unijeli zlu krv u narod. Raspad ex-yu je poceo na nogometnoj utakmici u Maksimiru. Slicno se desava i danas. Politicari u Sarajevu su najveci krivci za trenutni haos u drzavi.
sljedeci mec protiv svinjskog Hz i TM moraju doci i pomoci braci, pa cemo vam j.e.b.a.t.i. mame skutorske
J E B E M VAM F A M I L I J U ULTRASI JADNI !!! SPREMITE SE SVI, VRATILO SE ZLO !!
MAlo napišite o Miletu Peharu.
Bravo Ultrasi.Podrška od Torcide
Nisam podveležac, a šta njima fali ? Ili bolje reći što ih se toliko bojite, ili što se bojite podveležaca, bjelopoljaca, nevesinjaca, gačana, drežnjaka i blagajaca ? Je li što su vam dali po guzici u prethodnom ratu, a ? Uša tamo škutore jedan, iđi lipo gonjaj krmad po Ljutom docu sedan dana u tjednu, pa šljegni suboton u Mostar na utaknicu. Naprijed Rođeni, naprijed Mostar, naprijed Bosna i Hercegovina !!!
De molim vas obratite paznju na 0:29 - pratite istrcavanje Velezovih igraca i vidjet cete jednog igraca Zrinjskog kako pokusava udariti igraca Veleza, i nakon sto mu ne uspije sav je razocaran te pocinje trcati za igracima Veleza, ali samo na trenutak te se predomisli. Eh, za ove degenerike shvatam da su retardirani, ali ovom mymoonu treba zabraniti pravo na zivot!
Ovo nisu navijaci,ovo su najobicniji kriminalci...Policije nema, i ako ima malo ih je pa nemogu nista uradit.Treba uvesti zakon da koji god navijac udje u stadion a policija ga uhvati moraju ga odvesti u stanicu, isprebijat tako da mjesec dana supu na slamku pije i trajno mu zabraniti ulazak na stadione...Pa da vidim ko ima petlju da udje...a ovako postoje neka glupa ljudska prava te neki zakoni koji stite tifusare i kriminalce...Korov se mora iskorijeniti a huligani su korov naseg drustva.Zao mi je samo sto nas nogomet propada zbog ovih ljudskih izroda.
SRAMOTA SARAJEVO X
vidi majoriziranih i kako da ih čovjek ne mlati??? majoriziram vam m... ovo je smao prvo poluvirjeme, smijete li doci na istok pi...:)
Mile dobices Pehar u pakšu u revansu... ;)