Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ta liga koju ti ismijavas je do skoro bila najuspijesnija u euro takmicenjima tek su zadnjih godina izgubili primat,a reprezentacija je 4 puta prvak svijeta...decko nemas pojma ne bali bezveze
Nema veze cija je liga u pravu si, tanzanijska, talijanska il engleska, al sve dok je fudbal fudbal a ne 15 minuta aktivne igre u 90 minuta, a 75 minuta izlezavanja, varanja i glume. Ti ako to mozes gledat, svaka ti cast.
Jarane nemoj gledat ako ti se ne sviđa. Imaš valjda daljinski pa prebaci. Samo neka kuknjava, plač, jadovanje. Gledaj engleze i pravi se da si ti poštovalac pravog fudbala, jer ti gledaš samo engleze. Druže ja bi gledo fudbal i da je tanzanijska liga. Fudbal je fudbal, il gledaš il ne gledaš.
hajmo Juve dosta su misevi kolo vodili ,macka se vratila FORZA JUVE
znaci pocinje opet najveci festival padavicarenja i mrljavluka na svijetu. a doduse kako nece padat kad su i terene umastili kolko ulja za kosu koriste forza monica bellucci!!!!!!
Forza Juve!!!!!!!!!
FORZA JUIVE!
Reprezentacija svijeta Alla Yebbe Abdurahman - KUWAITT Picca ko Yamma - Jap Valjamte Popesku - Rum Wisimir Medjunogovich - Rus Pitzaffon Drkenstein - Ger Enzo Pizzoni - Ita Muddo\'\' Ko Shaka - Cor Senorita Senaguzzi - Esp Kitta Ko Sallama - Phi Ahmed Glavic - Bos Pichke Midayte - Marr Picku KaramBa - Mex
FORZA MILAN! :)