Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to moze samo Ibra
To znači da Ibra može nataknuti na \"neku stvar\" Mesija, Ronalda i Bekama zajedno sa Viktorijom i pronosati ih ko viljuškar paletu po avliji FDS-a
Kako ovi tipovi padaju u vatru, kao da imaju honorar od najvijanja ili im dva-tri člana obitelji igraju za prvi tim Juventusa. Ovi komentari su bili degutantni, a sad su čista psihijatrija.
Papak i šuft.
sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu. sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu. sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu. sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu. sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu. sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu. sta prenosite dzaba ovu mafijasko-zabarsku ligu za par godine sve ce ove kazniti i tutle ce dodijeliti perugia ili livornu.
Vala i jeste se Ibra hvalio s tim nizom, urekao ga na kraju hehe
hm... ibra mi je drag ali ne stoje stvari ovako kako ste napisali... titule koje je osvojio s juventusom su oduzete, a onda ono sto je napravio s interom i nije bilo nesto jer su juve i milan bili out... bar u prvoj godini nakon skandala, ako se dobro sjecam... u barci je vec druga prica, osvojili bi oni to i bez njega, a jedini put kad je sve regularno (danas) vidimo da nije prvak... al opet je ibra zakon, kako god vi hocete ((((((((:
klitoris jadni ste. Juventus osvoji titulu, a ne posvetite clanak, nego pisete o strasnoj vijesti kako je Ibrin niz prekinut. FUJ!
Mogu Galiami,Berlusconi,Morati i ostala mafija da ga puse.........dok niste sklonili Juventusa...niste znali sta je titula......pogotovo interniste.:) Juventusu nikada necete biti ni do koljena i da vam igraju i messi i ronaldo i ibra u ekipi...........Juventus je ekipa a ne skupina pojedinaca kao Inter i milan.........
@BRČKO Nisi ti dobar , izgleda, ......kako ne piše
Popišam se na urednika koji objavljuje članke za sport! GDJE JE VIJEST DA JE JUVENTUS OSVOJIO TITULU!!!??? Vjerovatno je neki milanez u pitanju,pa nema vremena da postavi jer plače!
www.betwin.blogger.ba Najbolje prognoze rezultata...
Nosonja tisina, jesi li dosao u milan da sve osvojis u ovoj sezoni jadooo bogovi??? a cuj ovo \"niste ime\" e ne mogu psovati al si stvarno zaostao u razvoju! ac.penal odavno osniva dom penzionera, fali vam jos di vaio gubo gubava nakloni se sampionima--- SEZONA BEZ PORAZA---ko to jos moze??? Eto pa ti udaraj i dalje sebi + eve iskompleksirani ljubomorni jadnice!!! JUVE DO GROBA***
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Jest juventusu krivo sto nikome nije stalo do njihove titule :D Djaba vam kad niste IME, sta se dizete u zrak ljudi niste vidjeli evrope od davnina, ova djecurlija ne znaju ko je juventus i sad vi nesto nasli trazit clanke
Oduzete jesu i dodijeljene vama za stolom, ponosis li se djubre jedno??? Osvajaci kartonskih titula. 18= made in china 30= made in ITALY pssst!