Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosad bi trebao znati da matematika i jezik nisu jaca strana ovog portala. I oni nek i dalje budu uspavani, pa kad iskoci neki novi portal, ima da budu donji. Slicno kao sto je to PIK uradio MARKETU :)
novinar, promjeni tih 9 bodoza zaostatka na 11 izgleda slabo ide ta matematika ili slabo pratis statistike Bayer 04 ima 35 bodova sto je 11 vise od Wolsburga a ne 9 kao sto je napisano
Sad javise mediji da zbog prehlade propade novogodisnji transfer u Milan?????
more bidne da je puno pusio.
nek popije caj od nane
Džeko je CAR
Jel\' popio tabletu?
Ja sam čuo da je nahladjen. Kažu teška nahlada.
Što su kokuzi ljubomorni ne mogu da vjerujem
haj mi malo pomazi stidne dlacice mozda ti bude bolje sta ce slijedece biti oso da kaki pa ito javljate
odavno je on \"prehladjen\" udarila para u glavu....
pa zar je vec otisao u njemacku ??
haha sta ima prehladjen...sinoc na dodjeli nagrada za fudbalera godine ispred svakog po flasa vodke i red bull... ;) ko se ne bi \"prehladio\".