Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvanredno!!! Ovaj ugovor je jedan veliki pokretac za nastavak rada modernizacije stadiona Kosevo!
nastavak? kad je počelo?
U kontekstu da ce se u buducem periodu odraditi ovaj projekat o kojem se prica vec duzi period. Sto ce da kaze, step by step, pa nadajmo se da ce to biti i zavrseno.
Hvala vam na poboljsanju uslova, bit ce mi drago otici na utakmicu..nazalost sam prrstao radi losih uslova da prisustvujem utakmicama na nasim stadionima, ipak mi se vraca nada da ce mi se opet militi prisustvovati meni dragim timovima.
Kad se male ruke sloze-sve se moze
Mnogo ce novca biti potrebno sigurno.Kosevo je u uzasnom stanju,Centar ce obecano donirati,a mi cekamo druge!Sarajevo to zasluzuje!
Jos jedan projekat koji ide u realizaciju...Centar ce da ispuni svoje obecanje sigurno!
Drago mi je vidjeti da se ulaze u infrastrukturu koja sluzi sirem krugu gradjana. Vec duzi period sam prestao da idem na utakmice zbog losih uslova, nadam se da ce pojaviti jos vise donatora za modernizaciju stadiona u gradu Sarajevu. Potajno se nadam da ce se poceti uskoro razmisljati i o natkrivanju tribina.
Nas grad Sarajevo ovo i zasluzuje jer onaj stadion je u uzasnom stanju.
Nasi stadioni su u katastrofalnom stanju. Potrebno je puno truda da bi se sve to postiglo, ali bez pocetka nekog se ne moze ni realizovati, tj.poboljsati stanje. Svaki pocetak jeste tezak, ali ima i kraj. Navijaci Sarajeva ce zasigurno uzivati.
Milion KM za pojacanje svjetla, hmm zanimljivo uvrnuti jos pet sest sijalica i sijaj Evropo srecu zelim ti ja .. cc daj konkretno ulozite pare i napravite nesto prvo pocevsi od travnjaka !
Stadion Kosevo za poboljsanje bilo koje vrste je dobro doslo
Predvidljivo da ce se raditi dobar posao
Obradovali su se oni koji vole grad Sarajevo i posebno FK Sarajevo
Navijaci naravno najvise ce da budu zadovoljnii
Nadam se da će se ovaj projekat ostvariti i da se napokon igraju reprezentativne utakmice u glavnom gradu.
Super je sto ce imati sastanak.To je sila od koje mogu nauciti i cija iskustva mogu prikupiti bar.Odlicno
Super