Povodom 90 godina kluba
0
Predstavljen novi logo Željezničara
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jednostavan i dobar...nek je sa srecom komsije ;)
Ja koji smo mi prmitivci. Pa sta fali cestitati... Cemu sad preseravanje oko loga - jel\' font originalan... koja balavurdija se sa tim opterecuje...
pun mi \"kufer\" vise ovih kritizera magova marketinga-dizajna-multimedije k...ca palaca
Baš se vidi da su pravo dugo radili na ovom grbu. Inovativno i unikatno nema šta :)
Mislim da na grb treba slika David Kato - a .
eto hajd ti napravi grb po tvojoj Ž E LJ I
Nemam blage o dizajnu, buraz zato razvaljuje photoshop, autocad, cinema4D, illustrator itd. ali ovo je nešto NAJRUZNIJE STO SAM VIDIO U POSLJEDNJE VRIJEME! Ne zelim da napadam ili vrijedjam, iskreno misljenje i dobronamjeran prijedlog: Bolji vam je bio stari grb koji, vidi cuda, i nije nastao u photoshopu ili sl. a opet je barem za klasu bolji od ovoga!
..Grb nije los,ali moze i bolje..pozdrav od Sn96
Sretan rodjendan Zeljo, al\' Sarajevo u srcu!
Volim ŽELJA!
Dobar je grb!!! Jednostavan i lijep... čestitam ... sretan rođendan željo ...
zar nije nogometni uvijek bio??
jos fali da im NIKE bude sponzor..:D
Ja kao dizajner mogu reci da je logo jako lose uradjen. Postoje neka pravila oko dizajniranja, velicina i vrsta fonta, simetrija, kolicina sadrzaja, odnos boja i dimenzije. Ta pravila su tu jne zato jer je neko to lupio da je zakon, nego kao rezultat visedecenijskih istrazivanja kako mozak reaguje na odnose boja i oblika. Zeljo, sretan rodjendan, ali skrtarite na svemu.
Dovoljno je da se pročitaju ovi komentari i da se zaključi kakvih papaka ima u Sarajevu. Sve fol navijači. Cccc.... Logo je dobar.
Eto vi svi ste pametni i znate se sluziti i prosipate te neke kreativne ideje, ne valja ovo ili ono bez adekvatnih argumenata, trebalo bi ovo ili ono. Usudite se pa napravite nesto, ali NESTO. Dajte neki primjer, dajte NESTO. Zeljo slavi 90 godina duse ljubomorne!
BIO I OSTAO...mali šeljo