Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jako bitna vijest za BiH 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
pokakim i tebe i srb.i cro. čobane mrš
Navijat ćemo za Albaniju
Isti kao Češki samo grb drugačiji.
A na kojem mjestu je kokarda??? Ili ce je svaki od njih ugravirati sebi na celo??!! Bez nje nema pravog srbina u reprezentaciji.
Halo ba pusti ljude nek stavljaju šta hoće, šta te briga
kakav je BiH dres? ah da, zabovarih - BiH ove godine nece ici na Euro. ooops opet sam se zbunio, mala korekcija: BiH se nikad nije kvalificirala za EP a nije ni ove godine. Ako ne grijesim jedina je ex Yu republika koja se nije kvalificirala.
Ljiljan je hrišćanski simbol.
Pa i Mujo je još malo srpsko ime 😂😂😂😂😂😂😂 sve srpsko nebo srpsko ptica srpska maca srpska pa ebo te sve srpsko😂
Ne moze se ljiljan ukinut,svi su oni muslimani samo sto su presli u pravoslavlje
E sad to meni objasni sta ima ljiljan sa muslimanom?
a dje je natpis na kojem pise: danska, slovenija, engleska - stara srpska ognjista🤔🤣
Džaba novi dizajn i različite varijacije, kad će završiti napunjeni u toj grupi.
https://www.index.hr/sport/clanak/najpoznatiji-ravnozemljas-u-nba-ligi-ne-poznajem-novaka-dobro-ali-on-mi-je-kao-brat/2551415.aspx
Pa i na grbu Republike Srpske se nalaze ljiljani. Ipak je to hrišćanski simbol
E kad se setim kako je Ivo Andrić opisivao Višegrad za vreme otomanske imperije, kaže sve zastave sa ljljanima vijorile....
Kad nemaju svoje historije. Uzimaju od drugih. Sad se na ovaj komentar nadovezuje G E N O C I D N I okot sa svojom mitomanijom. Srbi prve amebe.
🤡🤡🤡
А ви мунџоси присвајате строго и искључиво хришћански симбол - љиљан. Бисмилахахахаха! Алмудилахахахахаха! Махалахахахахаха!
Svi vole ljiljane ⚜️⚜️⚜️
katolicke