Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posteno me iznenadio ,sa kolasincem je velika nada BH fudbala (y)
Kakvi glupi komentari, momak koji igra u 2. mađarskoj lizi sigurno ne zasluzuje da bude u reprezentaciji koja igra na "Mondijalu", zalite se za malog susica, a niko se ne zali za ovoga jer je on kao neka nada, da je nada igrao bi u jacem klubu u jacoj lizi
u lizi u lizi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
igrac za prvih 11, a nasa formacija treba bitu 4-2-3-1 Begović Mujdza Spahić Bičakčić Kolašinac Salihović Bešić Lulić Pjanić Misimović i Džeko
nema Zukanovića i to nam je najveći udarac, povreda jednog od ovih 4 bila bi kobna po nas
Lulic na krilo, a Salihovic dolje sa Besicem, ja bi licno sa ovom ekipom na Argentinu. Formacija je i ofanzivna i defanzivna po potrebi.
popravio se od kad sam ga zadnji put gledao. super! :) sad mu samo treba malo veci klub.
ne treba ga prerano počet hvalit, prvo da se još dokaže
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
jel možemo mi djeca ratnih profitera da pomognemo
Ovaj momak me oduševio u ovim pripremnim utakmicama SVAKA ČAST
ništa posebno
Meni nije loš fino je igrao ima tu sigurnost nije griješio a mlad je vidjet cemo dalje
klub Tennis Berlin...mozda je bolje da je igrao tenis...fudbal da igra ne zna..veoma los igracic
drugoligaški igračić
ni za drugu madjarsku ligu nema kvalitet, cujem da prelazi u trecu mada sumnjam i tamo da ce uspeti da se "snadje"
Mozda bi Safet trebo primjeniti taktiku Bake. U ovom slucaju Vedo,Vedo, Vedo reci Dzeki da se ne zajebaje ha ha ha. Daj Boze da prodjemo grupu a ostalo se sve senzacija.
Bosni ni Bog ne moze da pomogne,najlosija reprezentacija na SP i to ubedljivo
ynwa..nekoliko primedbi ako dopustis..nema potrebe za uvredama ja tvoju drzavu ne nazivam pogrdnim imenom...drugo..dovoljno je samo jednom da kazes ne moras vise puta a trece..da smo u rangu sa Andorom i San Marinom to si u pravu...i ja mislim tako
prosječan igračić iz desetoligaške ekipe mađarske
opraši me ♡
Muhamed Besic, menadzer mu Sead Susic,a Besic je ljubimac Safeta Susica. I pored toga sto je odbio da igra nekoliko utakmica za mladu reprezentaciju Safet Susic ga za taj postupak nagradjuje i vodi ga na SP. A uz to komicar Safet izjavljuje da jedini Besic moze zaustaviti Mesija, Susicevoj sprdnji i silovanju reprezentacije nema kraja.
Lazes, njemu brat Susica nije agent!
@mjesec i kako je Besich pokrivao Messija, neshto mi je promaklo na utakmici.... ha ha ha ha ... de nam sad objasni kakav je Beshich?
Jedini covjek koji moze voditi loptu preko 30 meetsra ue reprezentaciji. Bolki je od Salihamidzica tri puta i od Spahica i od Pjanica.
On treba beka da igra. Njega moze unistiti nedisciplina.
LAV