Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim naslovnicu i pomislih željo nabavio stolice :P Šalim se... Nadam se da ce i nasi stadioni izgledati nekad ovako :)
https://vipprijevozputnik.wordpress.com
A zamislite BHRT otkaze prenos prvenstva. Valja onda traziti sopcast linkove i nervirati se kad ih ukinu kad je najzanimljivije... :(
Ma nek se ugase za sva vremena, najveći uhljebi i debili, radije ću i preko linka pratiti a moći će se možda na RTS ili HRT ili RTRS
Daj ba KLIX pokazali ste ovu vijest 100x do sad,znamo kakvi su stadioni nemorate non stop pravit ispade s ovim vijestima !!!
Da nie bilo Šuškavca, čifuta i Kipra sad bi naši Zmajevi bili spremni zatamo.