Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovaj Sebastijanu Kurcu? Sigurno su rodbine
braca po materi
Jbg...trebao je Kitu poslušati... Intuicija Kite se kao uvijek, pokazala ispravnom...
Citav svijet se vrti oko nekih kita.Nece izaci na dobro.😂😂😂😂😂
U ovom slučaje je potpuno legitimno ono što je predsjednik tražio. Kapiten je izdao ekipu i potpisao za rivala. Lyon se bori za direktan plasman u ligu prvaka. Neće ovaj igrati protiv sebe, što se i pokazalo na kraju.
kod nad tako 50% klubova funkcionise nazalost...
Ako hoces da diktiras sastav, trebo si zaposliti S.Š.S.
Jes vidio ti Kite jes se Nadigo
Na press konferenciji Ranieri je kazao: - Predsjednik je previse nadigao. Inace je, sto bi rekli englezi, hard za raditi. Ne znam sta misli, koji je quratz, ali ja nisam tu da ga zadovoljavam, tu sam da ispunim ononsto smo dogovorili ugovorom. Predsjednikovo zvanicno saopcenje: Dosta je Nantes igrao kao pitchka, vrijeme je da pokazemo da imamo i muuuda
Predsjednik je insistirao da mu trener sjedne na prezime!
To ti je kad se menager pravi pametniji od predsjednika.
predsjednik bio potpuno u pravu...