Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je nogomet? Koja je to igra 🙄🙄
Tako je i Inter pritiskao 8 marta da se odigra derbi bez publike i dobili po *icki i ušutili se. Tako će i Lazio strest neko i skontat će da je bolje bilo prekinut sezonu da budu drugi sigurno,
Nazalost, opet kazem, nazalost - Lazio nece biti prvak zbog ovolikog medijskog presinga i insistiranja da se sezona nastavi, da su osteceni i sl. Karma to uvijek vrati. Najbolji primjer je River - Boca finale juznoamericke lige sampiona prosle godine.
Juve u Italiji kao SDA kod nas, svi ih pljuju al opet sampioni
Juve ti je u Italiji SDA dzaba se kofrcite