Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko vas j... precjenjeni ste pravo, jedan igrac da kosta milione a doktor platu prima od 2000 eura. smijesno
Niste ljudima ni na kraju pameti više, svi smo u "egzistencijalnoj prijetnji". Gospodo šta ste se rasipali parama izrasipali ste za uvijek.
Egtzistencijalna prijetnja zbog preskakanja dvadesetak utakmica, a klub preživio dva svjetska rata? I zar moraju klubovi biti skupovi zvijezda, da više nemaju veze sa gradom koji predstavljaju. Od 22 standardna igrača samo 7 Talijana i nijedan iz Torina.
Kad je vec ovo sranje nastupilo, volio bih da se cijeli sistem vrijednosti resetuje. Da ovi retardi sto sutaju loptu budu placeni koliko i prosjecan radnik, da influenseri i ostala gamad padne kur.u za osi gdje im je i mjesto!
Ja, i? Tržišno natjecanje. Propada ko nije sposoban. Uostalom kao i hiljadu ostalih privatnih firmi.
I djeca se suočavaju sa gladju sirom planete a vi 100 miliona za igrača . Ko vas j. Propadnite
Milioni ljudi gube posao, firme i svu imovinu sirom svijeta. Pa zasto i vi bogatasi, ne bi izgubili koji milion, jer to je za vas sitnica.
Ajd sad bacajte stotine miliona na igrače ..
Inace se barata sa milijardama, a sad propadanje. Mozete otvoriti dostavu sa akcijom 1 + 1! Taman ce biti manje da vas se gleda. Njemacka i mozda engleska liga. Taman.
Nadam se da ce vam se svima za devet desetina smanjiti prihodi. J***e vas plate od 20 miliona eura godisnje!
Ogromno vrijeme, ogromni novac, otišao u nepovrat. Ogroman novac se vrtio u sportu, od kojeg društvo nema nikakve koristi.
U sportu koji vrti milijarde eura po utakmici vi došli na rub egzistencije !? I neka ste propali, mamu vam gladnu je3em....
Dabogda se sve i jedan klub ugasio,da bankrotirate,pa da u buducnosti gledamo pravi fudbal a ne biznis na zelenoj povrsini
I treba da svi redom propadnete.Niste brinuli za egzistenciju navijaca kad ste dizali cijene karata za vase utakmice.
Razbacivali ste se sa stotinama miliona, dok su djeca umirala od gladi u 21. vijeku.
Ja zaista volim fudbal ali sto je previse previse. Prevelike su to pare koje se vrte oko nekog ko ganja loptu, malo ce se sistem vrijednosti promijeniti nadam se.
Nek igraju viktorije