Nogomet
27

VIDEO / Predsjednik FIFA-e pohvalio Kloseov potez

Totalsport
Miroslav Klose (Foto: Arhiv/AFP)
Miroslav Klose (Foto: Arhiv/AFP)
Pohvale za potez njemačkog nogometnog reprezentativca Miroslava Klosea, koji je priznao sucu da je rukom postigao pogodak koji je ovaj već priznao, stižu iz cijelog svijeta, a istu je uputio i predsjednik FIFA-e Sepp Blatter.

Podsjetimo, Klose je u 4. minuti utakmice 5. kola talijanske Serije A postigao pogodak kod Napolija za vodstvo svoje ekipe. Sudac je već krenuo pokazati na centar, ali je Nijemac, uz mali pritisak domaćih igrača, došao sucu i rekao da je rukom zahvatio loptu koja je prevarila Morgana De Sanctisa na golu.

I dok je Walter Mazzarri, trener Napolija, ostao neimpresioniran ovakvim potezom rekavši da je to napravio jer bi kasnije kamere pokazale da je igrao rukom, puno nogometaša pohvalilo je ovaj potez njemačkog veterana.

"Bravo Miro Klose! Sa svojim potezom si pokazao da si pravi šampion i primjer svakom mladom igraču", napisao je na svom Twitter-profilu Blatter.

"Potez Klosea je za svaku pohvalu. On je primjer koji svako dijete mora pratiti na svom putu kroz nogometni svijet", stoji na profilu Estebana Cambiassa, igrača Intera.

Napoli je u konačnici "napucao" Lazio s 3-0.