Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate vi Giroudaaaaaaaaaa :) COYG
Blago FFF-u. Oni razočarani samo igrom Benzeme a mi cijele repke i maminih i tatinih sinova koji su imali 200 km za kartu u Zenici.
Mene je razocar'o frizurom. Epilepticar ga sis'o.
Ne kontam sto mi ukinuste komentar?! Jel sto rekoh svoje misljenje o fantasticnoj frizuri i nasoj mladezi koja vise vremena provodi pred ogledalom sa retardiranim izrazom na licu i kamerom da zabiljezi odsustvo svakog oblika inteligencije?!
Najgore je sto se i ova nasa danasnja mladez pocela furati na iste frizure! Aman jarabi im glava! Jos nas pokusavaju ubjediti ko biva to je moderno. Podjahkad zalutam na Facebook pa ugledam pozere s 'vakim glavama, uh yebo te imaju sve samo nedostaje mozga i osobnosti. Niko vise da se fura na nesto sto je tesko izgraditi. Djeca kontaju da im frizer za 20 min moze to frizurom nadomjestiti. Al opet cu ja pobrat kritike, sta ces!