Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma što bi naš Sušić rekao mogli bi vi proći grupu i sa 2 boda ako remizirate sa Rusijom i Saudijskom Arabijom , a Urugvaj ih sve pobijedi a da vi prodjete uz najbolju gol razliku .
@varenica Njegova taktika je ubjeđivat kako su bolja 2 boda nego 3 .
RAMOS CIGAN!
STIGLA GA BOŽIJA KAZNA, a ne Ramos ! "Imami koji su mu rekli da je prihvatljivo da prekine post su dozvolili da mu se dese neke druge stvari. Ovo je opomena iskernom vjerniku da se vrati na pravi put", napisao je Mubarak al-Bathali na svom Twitter nalogu. http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/82348/kuvajtski_imam_ne_krivi_ramosa_salaha_je_stigla_bozja_kazna_nije_smio_to_uraditi.html
Protiv Urugvaja ce i biti najvise potreban, Rusi su domacini a Saudiju ce svi natrpati.
baš u španiji na liječenju! čudno! izgleda da mu real sada plaća najbolje doktore, da se iskupe..
Nema Turske, pa se moze navijati i za Egipat... Nasi su ipak, klanjaju, dobri su... Pomalo i Iran.
Ne volim biti losi Nostradamus, ali vec ga vidim u suzama 19.06. izlazeci sa terena. Ovakve ozljede, zahtjevaju malo duze tretmane nazalost.
Meni je licno drag sto postuje i voli prvo sebe i svoje, pa postuje i sve druge stvari na ovoj Zemlji! Posti, klanja, radi, poznat itd. To trebaju biti uzori a ne covjek zaradi prvih 10 miliona eura u zivotu i odmah daj kucu daj zene i te gluposti za kojima su zaludjeni samo primitivci! Ne kazem nista za bogatsvo nego razmislite majicu od 10 KM i majicu od 500 KM koja je razlika!
Samo hrabri i posteni pisu pravu istoriju pa ce i on Egipatskog fudbala gdje je vec proglasen za kralja
Dobro bi bilo da igra biće zanimljivije. A ukoliko i zaigra na SP igraće sa strahom. Izbjegavaće duele, naguravanja i sl. Valjda ima neka zaštita ramena, i je li dozvoljena kao oni što stave masku na lice.
Realno protiv Uruguaya Egipcani ionako nemaju nikakve sanse cak i da Salah zaigra jer je Uruguay drugi svijet za sve te ostale panjeve iz te grupe. Tako da je bolje da se cuva za meceve protiv rusije i s.arabije, tu se odlucuje ko ce iza Uruguaya proc skupinu. Ali sve u svemu vjerovanto i najslabija grupa na mundijalu, jedna dobra reprezentacija i cak 3 koji su medju najlosima na tom takmicenju.
Realno i da je najzdraviji Salah Egipat bi imao veoma male šanse protiv Rusa. O Urugvaju da i ne govorim. Tako da je Egipat jedna osrednja repka bio Salah ili ne.
@dubrava1929 Poštujem tvoj stav, ali mislim da Egipat nema nikave šanse protiv Urugvaja i Rusije bez Salaha. Zapamti rezulata 3 ili 4-0 za Urugvaj protiv Egipta. Vrati se na ovaj komentar nekad. Za Ruse slično domaći teren većina najboljih igra u CSKA uigrani su. I kad već pišemo ko je jak a ko nije, moj favorit i daleko će dogurati je Kolumbija, prejaki su.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
salah je teški debil, ova godina mu se posrećila, inače teška rupa od igrača.
siguran si da ne opisujes sebe?:))
@lale gator nemoguće, srednji dio u mom navodu prosto nije moguć. šta mai kod tebe, furaš li se na bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)