Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24. juna puni 32 godine, a novinar piše da je "debelo ušao u 3 deceniju"!?!?!?
Kljix kad ces vise nauciti, nije jedan od najboljih nego najbolji!
koliko god da bude igrao nakon sto okaci kopacke o klin barca nece biti ni priblizno uspjesna kao s njim. nesto slicno kao i real bez ronalda, to su igraci koji su doslovno pola ekipe, bez njih je to druga prica...
Da se ne zove messi bio bi riki iz novog pazara.
Najveci svih vremena , al da ne izuzmem i Ronalda ... jer ne bi bilo zanimljivo bez njega i njihovih trki 😊 Messi je mozak , moze hladno do 40. Igrati
Neće, kad izgubi na brzini, gotovo je. Jos 3-4 godine može. Poslije možda mogne po koji slobodnjak da ubaci i da igra u MLS-u.
"....jednom od najboljih nogometaša svih vremena." Najboljem.
Ha, šta ja rekoh, mali, zeleni će objesiti kopačke u svojoj petoj deceniji żivota!
Strah ga promjeniti klub,po tome je meni Ronaldo kompletniji,i dobar u svakom klubu za koji je igro.
@patriotabosman345 , messi će zbog svojih plejmekerskih sposobnosti ostati zauvijek bolji igrač od ronalda iako su obojica izuzetno u napadačkom smislu i tu zaista nijanse odlučuju...
@patriotabosman345 , a ronaldo igra u daleko najjačem klubu u italiji bez ikakvog pritiska jer se zna da će osvojiti titulu i opet ne može biti bolji strijelac od Quagliarelle, piateka i zapate. on u juventusu nije ništa bolji od drugih igrača.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma kakav Messi... igrat samo u jednom klubu... i igrat jednu te istu igru... budi šmeker brate pa igraj u nekom drugom klubu... ostvari isti broj golova.. ili slican.... tacno se vidi kad igra sa drugim igracima da je los igrac... recimo kad igra u reprezentaciji.
@Vino , a u reprezentaciji najbolji strijelac i asistent Argentine svih vremena lol odveo ih do 3 finala kao i na zadnje SP. Argentina bez njega pobjedila u jednoj od 8 utakmica u kvalifikacijama. uz sve to bio je i najbolji igrač svih velikih takmičenja. bio najbolji u konkurenciji neymara, suareza, sancheza , jamesa dok neki ne mogu na EURU biti bolji ni od grizmanna haha
U barceloni je vanzemaljac, zato je u repki karina.
Nema toga koji može vrhunski igrati nakon 33,34.....ta su vremena prošla... Možda golmani još
Može komotno do 50.te kako igra, al nije to, to treba malo i odmoriti od svega. Ovaj bi da Messi do svoje 45.te sam vuče Barcelonu do finala. Jednom ćeš morati da se počupaš za kosu.
Modric treba da uzme onu Zlatnu loptu sto mu je Perez kupio i odnese je Messiju na vrata. I da mu se izvine, i ocisti mu kopacke.A i Ronaldo bi mogao, da mu ponese rezervne.
@Nest_cafe kako si glup
Mogu samo da ga mrze