Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MIRZA VARESANOVIC---MAJSTOR, LEGENDA, LJUBAV MOJA!!! SAMO NEK OSTANE
Ma ka_ki i Paja. šta je to uradio za klub poslije karijere, što ne kaže ko, šta i kako a ne ovako samo baci kost i ispali se...... ned`o bog kome se zamjerit a puna im usta kluba i ljubavi prema klubu. Nije prevagnuo njegov lični interes eto šta je !
LEGENDO NAŠA HVALA TI NA SVEMU,TI SI JEDAN JEDINI.
e moj paja gospodine veliki, posteni ljudi poput tebe su visak u danasnjem f.k. Sarajevu.. Pametan potez.
Sarajevo je u krizi zadnjih par godina. Pa su opet treci ili cetvrti na tabeli. Drugi kad su u krizi nigdje ih nema godinama. Dosanjaju Evropu svakih 5 godina. De obuzdajte se... Svi vi koji nevolite Sarajevo molite Boga da u Sarajevu potraje ovo stanje inace ce vas vrlo lako prestici kad stvari u klubu legnu na svoje mjesto. Da hoce vratiti Musemica na klupu sto bi volio...
Sve sami nesposobnjakovici... Sve to treba rastjerati, pa klub na tender, pa ga privatizovati... Uprotivnom sjasi murta da uzjase kurta...
Cuvajte se svi lopovi iz kluba jednog dana ce doci i vas kraj
Moj Paja, jesi li i ti glasao za ostanak mirze varešanovića? Ako jesi, onda ti je i bolje da ideš...a Irfan ti je i konkurent, menadžer za mlade igrače..
Sarajevo se raspada kao LES.