Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast mostarci, u inat svim ustasama cetnicima partizanima hanzarcima itd....
Pa dobro nakon dvadeset godina red je da se tenzije smire, a i ovi iz istocnog Mostara bi trebali biti tolerantniji jer realno u svom dijelu grada nista i nemaju, poredjenje kao istocni i zapadni Berlin.
laži,laži,laži me... ti to radiš najbolje...
Ovi iz Mostara se ponasaju kao muz i zena. Za javnost u kuci idila, a kad zatvoris vrata.....pakao.
Vrijeme je da se tenzije smire i da se Velež vrati na svoj stadion pod BIJELIM BRIJEGOM!
Nije bio velezov stadion nego gradski stadion na kojem su igrala obadva kluba :) Najbolje bi bilo da se napravi novi stadion i da skupa igraju obadva kluba :D
sta da vam kazem? gledao sam svojim ocima rodjene mostarce u uniformi hvo kako se lupju kasikama po zglobovima kako bi im zglobovi otekli da ne idu na liniju. u isto vrijeme gledao sam vojnike hvo koje uopste ne razumjes sta govore,nekim naglaskom koji zvuci kao strani jezik kako idu na liniju rame uz rame sa regularnom hrvatskom vojskom,nekim momcima iz splita... sta hocu da kazem?... velez,zrinjski,sport,jedan grad Mostar u ❤ Velez do groba. Zrinjskom respect.
mislim naravno na seljacki skutorski naglasak koji veze nema s gradom
@mayiroam Adio rodjeni......
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto ti je ljubav !!
de malo skontajte sta ste napisali
ko ulazi u PL iz federacije
"menscini" oni s cudnim imenom iz Jajca...al' bori se jos neko s njima
Velež želi Zrinjskog za prvaka a Zrinjski Veleža po bijelim brijegom. Koji sarkazam
i da se vrati u ligu zaboravih
@kaka i da porcije mesa budu vece i da se nogira onaj "kako se zove" iz kuhinje :-)