Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... nismo ekipa koja bi izasla na teren i igrala na remi, ko nije daj Prandelli ne seri ti onda ne znas koju repku vodis, Italijani su najbolji u igri na remi, u historiji SP-a ih imaju ubijedljivo najvise
Treba se više maknuti od tih stereotipa. Čovjek je rekao ova ekipa a ne reprezentacija kroz čitavu istoriju. I ja mislim isto da ova ekipa Italije već unazad desetak godina ne ide samo na čuvanje svog gola. Jedino što su taktički jaki. Ali ako pogledaš sve reprezentacije strategijski igraju slično. Ako je rezultat povoljan ne rizikuje se nego se čeka greška protivnika.
Bitmo da je kroejša izgubila ⚽
Da posebno sto i njima treba za prolaz. No cini mi se da vas suarez salje kuci
Slaba je Italija, previše ovise o Pirlu. Zato vidim jedan Iveco autobus parkiranje ispred gola.
pa dobro, ponadati se italijanskom bedemu, mada 90 minuta protiv juznoamerikanaca, nije pametno. izaci ce na centar, i cekati kontru, prepustit ce loptu njima.
samo pametno,kao Mexiko