"Prekršaj u žaru borbe"
0

Prandelli: Ne osuđujem Balotellijevo isključenje

Totalsport
Roberto Mancini i Mario Balotelli
Roberto Mancini i Mario Balotelli
Talijanski nogometni selektor Cesare Prandelli stao je u odbranu Marija Balotellija zbog isključenja koje je zaradio u premierligaškoj utakmici za vikend protiv Arsenala.

Manchester City poražen je s 1-0 golom Artete tri minute prije kraja susreta, a novim gubitkom bodova Građani su najvjerovanije izgubili utrku za naslovom prvaka s obzirom da je gradski rival United pobjegao na osam bodova prednosti.

Menadžer Cityja Roberto Mancini smatra Balotellija odgovornim za poraz te je nakon susreta izjavio kako ga se rješava ovog ljeta. Selektor Italije je sasvim drugim očima vidio to isključenje.

"Vidio sam crveni karton. Međutim, za razliku od prošlih puta, ovaj je prekršaj napravljen u žaru borbe. Mislim da Balotelli nije napravio ništa ekstravagantno u tom susretu", rekao je Prandelli te nastavio.

"Mirno ću odlučiti o njegovom nastupu na Euru 2012, a na to ni najmanje neće utjecati ovaj crveni karton koji je bio posljedica žara borbe."

Iako je Mancini najavio da je Balotelli odigrao svoju posljednju utakmicu za klub, menadžer kontroverznog Talijana izjavio je da napadač ni ne pomišlja na odlazak iz Manchestera.