Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitch, please... ne dolazi se u vrhunske timove i italijansku repku jer si \"imao srece\", nije to loto ili bingo glupane. Sto se tice njegovog karaktera, mnogi vrhunski igraci su radili gluposti pa nikom nista.
decko je imao srece u zivotu,100% ga bash gura neko ja neznam goreg igraca od njega... imo je srece nista vise,nit je on sta pokazo...sad je tebi mancini kriv sto mu je davao sanse i sto ga gura je.bo li te on u usta ta skrbava.
Ti si glup ako stvarno mislis da je on los napadac. Ne igra se slucajno za Inter, M. City i italijansku reprezentaciju. Samo je mlad i lud, treba mu trener koji ce ga disciplinirati (kao sto je npr. Magath disciplinirao Mandzukica) i to je sve. Mancini je u svom timu dozvolio cirkus, posere pa pojede, a tako se ne moze jer te onda igraci ne shvataju ozbiljno.
cuj ovog sta fali balloteliju,fali mu mozak nikakav igrac mozda jedan od najgorih napadaca u historiji fudbala...
hahaha dobar si nea sta....
Zasto, sta fali Balloteliju? Odlican igrac, prvotimac novog prvaka Engleske. To sto Mancini sebi dozvoljava nedisciplinu u timu nije Prandellijev problem.
može al bez ballotelia idiota jedino!