Zahvala za plasman u četvrtfinale
4
Prandelli hodao 21 kilometar do samostana usred noći
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za \"jale\": Ti fakat izračuna,kao da je to bitno,i to nam detaljno objasni. Mogao je doći i u Međugorje,tamo je svakako odsjeo njegov prijatelj Mancini.
Ma kako da ne... 21 kilometar za 3,5 sati iznosi 6 km/h, a to dalje iznosi jedan kilometar za svakih deset minuta. A to je opet tempo od 100 metara u minuti tj. 10 m svakih 6 sec (a znamo da je ljudski korak prosjecne duzine 75-80 cm, dakle dva koraka u sekundi), i tako neprestano tri i po sata. Ne znam kome trebaju ovakve lazi i ko ih izmislja / prenosi i zasto.
E da i Sušić malo projaha do Ajvatovice u turskom kostimu možda bi i od beeha tima nešto bilo.