Prijateljska Italija - Brazil
3

VIDEO / Prandelli: Balotelli je bio sjajan, on je za svaku pohvalu

Totalsport
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Mario Balotelli (Foto: AFP)
Nogometaši Italije i Brazila odigrali su odličnu prijateljsku utakmicu u četvrtak navečer, u Ženevi. Južnoamerikanci su vodili 2-0 na poluvremenu, a u nastavku su Azzurri dva puta pogađali suparničku mrežu za konačnih 2-2.

"Vjerovatno su mnogi mislili da je utakmica gotova kod njihovog drugog pogotka. Istina, Brazil vjerojatno rijetko ispušta dva gola prednosti, ali zbog tog našeg povratka sam izuzetno sretan. Mislim da neću pretjerivati ako kažem da smo mi morali postići i treći gol, odigrali smo stvarno odličnu utakmicu u Ženevi", rekao je talijanski selektor Cesare Prandelli.

Italija je uistinu ostavila bolji dojam, čak i u onom dijelu utakmice kada je primala pogotke, a najveći se bljesak dogodio u 57. minuti kada je Mario Balotelli s preko 20 metara fantastično naciljao i pogodio neodbranjivo blizu samih rašlja.

"Mario je bio sjajan, kao i vrlo često u reprezentaciji. Ne govorim tu samo o pogotku, koji je priča za sebe, nego o svemu ostalom. On je namjestio mnoge šanse, mnogo je radio po travnjaku, bio je za svaku pohvalu", dodao je Prandelli i završio uz riječi:

"Znam da je lijepo igrati protiv Brazila, ali naša je realnost okretanje Malti i tom kvalifikacijskom meču. Ta tri boda su naš prioritet."