Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponijela ga strašna mržnja, nije on za sporta, treba ga i krivično goniti. Kao i svaku javnu ličnost koja javno promoviše ubijanje, rat, mržnju......
Kakav bolesnik
A sto moze onaj ,igrac otici ratovat,i vratit se fudbalu,Armenac je...
@velika barem je imao muda i uzeo pusku da brani svoju kucu, a ovaj olos ratuje preko twitera i poziva na ubijanje djece i kompletnog naroda... ne zaboravi da je Azerbajdzan napao prvi, ne Armenija
Klix jeli ovo moguce sta pise ovaj idiot @Krivaya ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad će Dodika iko kazniti ?
a sta drugo da napise neandertalac?
Šta mu bi? Da nije vjera u pitanju?
Tako i treba. Malo više takvih akcija i kod nas ovdje bi bilo super. Mislim da i Klix treba odgovornost da preuzme i počne da briše takve komentare!
Po ovom nebi ni jednog sportskog radnika u fudbalu bilo na teritoriji RS-a.
Budala. Ne vjerovatno je da bilo ko može nešto tako reči.
UEFI poslati snimke navijaca borca , sirokog da se opare.
...s druge strane armenski sportisti aktivno ucestvuju u agresiji na drugu drzavu i u ubijanju njenih stanovnika,ali nikom ne pada na pamet da ih suspenduje.
Tupson na kvadrat
Goodbye :)
Veci jede malog