Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupo je što se gledaju timski uspjesi, po tome je Ronaldo neprikosnoven za prošlu sezonu. Dobro je Mourinho rekao da se Zlatna lopta ne bi trebala davati istom igraču više od jednom. Glupo je da jedan Drogba ili Xavi nikad je nisu dobili.
Jajalo?
gdje je mate jajalo??
Zna se da će Ronaldo osvojitu. Osvojio je LP i EP.
naprave listu od 100 igraca da bi Mesi ili Ronaldo pobijedili
Aupa Atleti
U 2016 godini ima 8 golova i 14 asistencija vise od Ronalda. Kada je Ronaldo 2013 godine postigao 20-ak golova vise od Mesija bilo je dovoljno da anulira sve trofeje koje su Mesi i Riberi osvoji te godine sa Bajernom i Barsom kao i to da anulira sto on sa Realom nije osvojio nista. Dok sada Mesi ima jos i osvojenu ligu, superkup i kup kralja. Dakle, ako Ronaldo i ove godine dobije zlatnu loptu jasno je da tu iz 2013 godine niije zasluzio.
@ante k , zbog čega?
Ronaldo, Messi i još neko sa liste, standardno.
ako gledamo individualni kvalitet messi - najvise golova i asistencija u 2016oj, suarez - drugi najbolji i po mom misljenju pepe koji je zasluzan za dvije titule jedna s portugalom a druga sa realom ..
smijesna lista
Messi, definitivno. Pa kako čovjek samo dodaje to je čudo, jednostavno najbolje razumije igru!
nema sanse pored Romalda
Pa dobro, Ronaldo favorit, veći trofeji su na njegovoj strani, mislim da bi Messi uzeo 100% da je osvojio Copu ali nije i tako mislim da je realno Ronaldo favorit iako ja više preferiram Messia..
Cuj Modric! Hahaha Koji cirkus od kandidata
Ne seri!
Joj muller
Ove godine bi trebali zlatnu loptu dati Vardiju (Svi ovi igraju u izuzetno jakim timovima, a on je uspio sa malim timom )
Dze Dzeko...