Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je da i mi imamo ucesnike na svjetskom prvenstvu u Rusiji,,,,bice tu MEDE IZ FUDBALSKOG SAVEZA SA SVOJIM SUPRUGAMA ILI SVALER,,MA..
koja glupost od FIFE tj nepravda... Švicarska ima sve pobjede i poraz od portugala, milion bodova i mora u baraž i sad tdeba ispast...smiješno
Feal the magic in the air!!! https://www.youtube.com/watch?v=AVJDtl7rhQk
A gde je velesila i fudbalski gigant Bosnja bez Hercegovine? ahahahahaahaahhahahahaha
Evo hoce Mesa da nastavi ovaj nas projekat 🙈🙈🙈
narode je beem vam oceve koji su vas napravili frljave j ebem vam pomajju
Feel the magic in the air!!! https://www.youtube.com/watch?v=AVJDtl7rhQk
Mi cemo se sutra prijaviti na spisak.
Argentinaaaaaaaaaaaa...mozda out. Da se malo utjesimo, i jos par jakih reprezentacija iz baraza.
@Rusty ...pogresno tumacis komentar. Ja licno volim vise Argentinski stil igre nego vecinu Evropskih, jos od vremena Maria Kempesa, Pasarele...i bilo bi mi zao da ih negledam na SP. Bilo bi mi drago da Hrvatska i Svicarska prodzu...licno, tesko mi je pao neodlazak BiH na SP ali sta je tu je, idemo dalje.
Ima li ikakve teoretske šanse da se Bosna plasira kao Azijska zemlja, jel ostalo mjesta
izgubili bi od Zanzibara
kroz afričke kvalifikacije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)