Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad hoces da osramotis jednu naciju, odes u srbiju :D
Safet Susic - Pape, selektor BiH
i nemoj mi papeta kaciti na komentar. znas da ga ne volim. to je cista provokacija! ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u četalja tanak fitilj....Albanci kulturno maznuše 3 boda..nadamo se!
Volio bi vidjeti Srbe u Albaniji na uzvratnoj utakmici ... ali to je naucna fantastika :-)
MA IZBACITE SMRDIJU IZ SVIH NATJECANJA, JEBEŠ TE GORILE NEOTESANE
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad u Nato! Pogledajte snimak! http://www.youtube.com/watch?v=rEDDOoOR69U
SRBIJA JE PALA !
Jebot ako bude 0-3 dobio Sam na kladionici 643 km
Maca castis :D
"Moguće je da Srbiji budu oduzeti i bodovi. Koliko vidim, srpski navijači su uletjeli u teren i to je odgovornost Nogometnog saveza Srbije" Srbija je bila zaduzena za organizaciju utakmice i snosi odgovornost za desavanja. To sto su albanci provozali svoju zastavu iznad stadiona nije relevantno. Nije fer, nije sportski ali nije ni relevantno za dogadjaje. Organizator nije imao kontrolu i zbog toga ce biti kaznjen.
Bit će gusto, bit će 0-3
koja sreca sto nemate vaznijih problema u Bosni, osim Albance i Srbe..6x na naslovnoj stranici..bas mi je drago, izgleda da je situacija poslije izbora pravo dobra...
ups, greska, greskaa...nisam vidjela, nije 6 nego je 7x..
Dragana jesi se to projebala pa te nema..sta je reci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prodaje srbin stan u Mitrovici šiptaru i šiptar ga pita: -Jeli BRE, koljiko očeš za stan? Misli se srbin pa mu bubne: - KILU zlata da mogu kupim sebi stan u Beogradu . Malo šiptar razmisli pa reče srbinu: Ma bratko BRE, evo ti DVIJE. Začudi se srbin pa upita: A jeli BREEEE, ćasto DVE? Veli njemu šiptar: - Ma brate da možeš sebi odma kupiš stan u MOSKVI da te nesim DVAPUTA :)
Americki ambasador posjetio zatvorenika i pitao za tretman! Na "blic.rs" poslao 2 meksa komentara, nema prolaza. A, poklase se izmedju sebe. Ovde na klix je stvarno demokratija. Cudno za blic.rs koja je totalno vlasnistvo njemacko-svicarske media grupe, da se ponasaju kao da im je vlasnik snsd, ili sps ili sns, te ostale srbijanske nacisticke partije i udruge. Jedan od suvlasnika grupe je i bivsi kancelar NJemacke Hern. Gerhard Shreder, pa se nadam da ce nakon ovakvog vodjenja lista ovih nacio novinara i urednika blic-a, zatraziti ili lojalnost demokratskom pristupu informacijama ili im se zahvaliti na dosadasnjem radu. Po mom, ovo i predugo traje pa su se ovi vec udomacili kao da je njihovo. Treba ih poslati na biro pa nek tamo traze svoja prava i uprijeti im prstom na BiH sajtove da vide kako ljudi komuniciraju i uz "je i be i ostala suprodstavlj. misljenja".
Pa majko moja, pratim portale u regiji, od kosovskih i crnogorskih, do bosanskih i hrvatskih, i nema ko ne troluje ove Cp6e. Kako se osjecate kad vas sve komsije mrze. Pratio bih i albanske i madjarske, ali mrsko mi koristiti Google translate. Ne mogu od smijeha. :)
@kabadahija mrznja potice od straha.
Normalno da treba Albanija da dobije sva tri boda. Srbija treba da dobije nocanu kazu kao i zabranu nastupanja na sportskim natjecanjima naredni 500 godina. Bas toliko koliko su bili pod turskom vlasti.
Ne smiju moc gledaoci na teren ni pod razno .. diskvalifikovat Srbiju pa nek 2 godine razmisljaju gdje su pogrijesili.
siptarski Sputnjik otkrio novi oblik zivota... zovu se "nebeski narod" i podsjecaju na neandertalce
Novinar ne zna da je Uefa donijela odluku da se nastavi meč , a da se prekine u slučaju novog incidenta , albanci nisu željeli nastaviti meč , 3 0 za Srbiju i kazna novčana za Srbiju .
Tragedija je da Masonski dronovi lete iznad Bosna,Srbije,Albanije,Hrvatske i sve vas provocira kao najvece budale. Smijete se vlastitoj gluposti.
Vidi se da su ti Masoni isprali mozak.
Imas Masonsku piramidu na zastavi,eto koliko si ti upucen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...sve u svemu, da je bilo pameti ko što nije, utakmicu je trebalo odigrati pred praznim tribinama...mup je uradio bezbjednosnu procjenu ka sdp izbornu kampanju.
trebali su na neutralni teren, jer ocigledno nisu u stanju organizirat .. ovako im prijete diskvalifikacije
...laki, jarane, dizvineš oplakah kolektivnu ejalukulaciju :)) ...i usput, ozbiljno pokušavam zamislitšta će bit kad "tvojima" čović zavuče...