Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pateticno zvuci ovo hvalisanje Sehica...taj decko ce u LP u grupnoj fazi primiti min. 20 komada!!!
Došao magarac konju u goste. Hvali se njemu konj, pokazuje nagrade i medalje sa takmicenja iz Engleske, Australije itd. Magarac suti i gleda. Sutradan treba doc konj magarcu. A ovaj nema nista i nadje nekakvu sliku zebre i zakaci. Dosao konj, vidi sliku, pita ga bgt sta ti je ovo. Kaze magarac "ma ono sam ti ja dok sam igrao za Juventus"
Eh čuj uhvatili posljednji voz AHAHAHHAHA
Majko mila, gledam ovog Sehica veceras, i neka jeza me prodje niz kicmu kad pomislim kome Begovic ostavlja gol SVETINJE kad ode u penziju. Mislio sam do prije par mjeseci kako bi bilo dobro da i Sehic dobije priliku u reprezentaciji, bar na ovim utakmicama tipa Kipar ili Gibraltar. Ali bogamo sam se predomislio. Neka nama Bege, pa ovaj ako odraste, odrastao je, a ako ne, valjda ispliva neki novi Begovic.
Ali sa njemcima nisi siguran ni kad sudija odsvira kraj - s. vugdalic.
stend ovejšn 😂😂😂