Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Hrvatskoj u cervrtfinalu, da bog da igrali finale...🇧🇦♥️🇭🇷
ee fala prijatelju
Brazil - Francuska finale i na kraju Brazil osvaja.
Ja na bht još gledam kvalifikacije
Nekako logicno ali mi nesto suhveli Englezi skroz.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvatska najvece sanse protiv Brazila ima na penale a kako doci do njih to je druga stvar.
Realnost govori: Argentina - Brazil i Portugal - Francuska. Stvarno govori, moglo bi opet biti "Japan", "Maroko" itd
Ja mislim da ce Bosna opet osvojit.
Argentina World Champion '22
Ako Hrvatska izbaci favorita br.1 postat će Prvatska
Vrlo moguce ali i medju 3 nije los rezultat mislim na 2 ili 3 mjesto.
Hrvatska ako osvoji kuku nama, pucat ce po bosnjacima u hercegovini iz euforije i alkohola. Prvo ce zapalit partizansko, pisat po starom mostu, rusit nisane, nema sta civilizacija
Ko je god otisa dole neka poveze cisternu dizela bagatela je
Sta da radim do petka?!
Masturbiraj.
👏🥰
Kako stvari stoje,Argentina-Brazil finale prije finala! Englezi i Francuzi ce biti najzanimljiviji cetvrtfinalni par,mislim da Portugal s ovakvom igrom moze bez problema proci Maroko,al opet,Marokanci znaju takticki igrati i zatvoriti protivnika,necemo ih u startu otpisati. Sve u svemu,prvenstvo je odlicno!
Final će biti izmedju Hrvatske i Francuske opet
Navijam za : 1. Hrvatsku 2. Humphrey Bogarta
Hrvati će Brazilu prirediti iznenađenje. Ali najveća je žalost da Vahid ne može da produkat svog rada pokaže sam nego moraju raznorazne svjetske novine to najavljivati da marokanski fudbal dolazi od bosanskog velikog majstora.
prognoza za cetvrtfinale..nizozemska prolazi, imaju bolji vezni i obranu..mucit ce se argentinci s njima..nama ce laksa bit utakmica s brazilom nego je bila s japanom,prolazimo..francuzi tuku engleze,maroko dobija portugalce..
De druze ne provaljuj se,cuj laksa utakmica sa Brazilom nego sa Japanom,jel se ti drogiras?Brazilci ce vas rasut nacisto.
Danas sam pročitao odličan komentar na utakmicu Brazil Hrvatska, kaže ovako" letimo migovima kojima se Gase motori a potom raspadnu, bez ikakve igra prolazimo u Kataru, HDZ nam vodi državu a još smo živi, ne može nam nitko ništa jaći smo od sudbine. Razbijemo Brazilske Ladboyove.