Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reala ce Porto zapasti
Sve velikani u završnici, ali Bavarci će ipak da odbrane titulu. 🔴🔴🔴🔴🔴♥️♥️♥️♥️♥️🥇🏆💪
city protiv reala
chelsea psg, bayern porto
Chelsea je ozbiljan kandidat za osvajanje
zna se ko uzima u istanbulu - YNWA 2005
Bayern dobio slucajno Cl koja se nije trebala ni igrati jer su druge drzave bile u podređenom položaju. Kao sto znamo francuska je liga zavrsena 1 aprila a njemacka je igrala cijelo vrijeme. Ma bayern ispada ko fišek od bilo kog protivnika. Ja bih volio finale psg -City
Pa kasnije su i spanska i engleska i italijanska zavrsile od njemacke jer se njemacka medju prvim nastavila nakon pauze zbog pandemije. Hajd ne lupaj gluposti.
Nisam navijac Manchester City-a, ali imaju najveće šanse da osvoje. Realno gledajući. Ajde sad klepajte dislajkove navijači Liverpoolskih govana.
Koja je ovo vec sezona da su favoriti
njih svake godine pregaze i oni od koji se najmanje ocekuje treba im iskustva. plasticari su jos.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A čelnicima uefe (fudbalskim menadžerima i fudbalskoj mafiji) već poznato ko osvaja ligu championa
znas li ti hajde mi reci da uplatim listic
Odkada je uveden VAR nepratim ovu vrstu sporta
sigurno navijas za Real
ja ii....
Guardiola na 10. godisnjicu od osvanja poslednje LS dize novu, sretno PEP
Moze jedino novu casu podici
Nekako mi nije to too, kada nema Messia i Ronalda
Nije ni njima dvojici
Real ovo uzima iz principa jer su tu ekipu pojedini "podcijenili" vec u ranoj fazi ovog takmicenja.. A takva ekipa kao Real nikada se ne treba otpisati. Možete lupati minuse vidimo se na portalu na finalima LP Real Madrid v.s Liverpool
znači Real uzima samo zato što su ih otpisali. Koji glup komentar. Aj da si reko Real uzima zbog igre, al šta reče druže.