Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesmo propali ovako je bilo prije 20 godina
Jel ko od uhljeba iz saveza dao ostavku? Nije..jer se ne osjecaju odgovornim...nek lijeze plata...bitno je da su se vezicama kafanskim uhljebili...a to sto smo medju najgorim ligama u evropi..to kazu nije do njih..njihovo je da primaju plate i piju kafice i rakijice na racun saveza po seminarima i da uzimaju pare omladinskim ligama i stele drugovima zakupe termina.
Dzemidzic kaze sve je po zakonu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamisli upasti u grupu za Hrvatima i Srbima. Jarane to bi gorilo
@ChapoElFato To bi bilo brutalno izivljavanje nad BiH! Sa kriminalcima u savezu, bez selektora, sa igracima koji dolaze da obidju rodbinu i pojedu cevape i baklavu, dobro je i ako Kosovo izbjegnemo!
@ChapoElFato mozda bi Hrvati, ali Srbi ne. Ona dogovorena utakmica sa Rusijom ne znaci nista. Ne bi nas ni u Beogradu zgazili, a u Saraj'vu bi popusili.
Bosna grohnula u četvrti šešir . Sada će mnogo teže biti kvalifikovat se.
Stara narodna poslovica:'ko visoko leti nisko pada". Bili jednom zmajevi, sada brate nisu veci od guštera, realno
Nemojte više tako vam Boga Jednog . Dosta je. Realno gledajući cijeli šešir trebali bi pregaziti komplet odozgo na dole . Džeko, hvala ti na svemu dijamante najjači si bio ali idi molim te više , dosta te. A višću netreba zvati nego zabraniti da igra za repku.
Danska, Turska, S Irska, BiH, Andora i San Marino je jedina grupa gdje bi imali neke sanse.
Šešir broj četiri, inače u narodu poznat kao Balkanski Šešir.
Realno smo trenutno za petog sesira, al bas
Lajk, ako te ne zanima gdje smo 🤦‍♂️
Dajte nam bilo koga osim velesila Kipra , Armenije, Finske...
Šta bi od onakve ekipe Do čega dovede raskol i to što pola saveza navija za druge timove
s luksemburgom gdje im je i mjesto
konacno prvi u nekoj grupi
Kako sam se nadal dobro sam se udala :D
Dobro smo prosli sta nas briga nemogu nam doci: Slovenci, Crnogorci, Makedonci, Albanci, Bugari, Izraelci, Bjelorusi, Gruzijci i Luksemburg, sa ovim ostalim se mozemo nositi HAHHAHAHHA
Siguran sam samo da nas Grčka neće promašiti.
Nafilovat će nas slovenci