Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi baho reko neki dan... da je izbjeci spance, pa eto i portugalce, mozda i francuze, svakaku tu spadaju i englezi, naravno preporodjena holandija i svicarska koja je belgiji utrpala 5 komada, kao i nase drage susjede hrvate.. preskocit prvi sesir citav hehe
Fesu
@KingSA Baho je konjina neviđena.
1. Italija 2. BiH 3. Finska/Bugarska 4. Litvanija/Slovenija 5. Luksemburg 6. Lihtenštajn
Poljska,BiH,Finska,Estonija,Gibraltar i Andora to bi bila najbolja grupa a najgora bi bila Francuska,BiH,Turska,Rumunija,Bjelorusija i Latvija
Grupa smrti: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija i Andora
eh da su nam ovi iz petog i sestog sesira....valjda bi izborili baraz:)
1. Poljska 2. Bosna 3. Bugarska 4. Litvanija 5. Gibraltar 6. San Marino Najlaksa grupa i siguran prolaz
@ma eto Kipar je druga dimenzija za San Marino. Uozbilji se malo.
ako je sudeci po kvalifikacijama lige nacije tj po plasmanu BiH je u prvom sesiru a ne u drugom kao sto je navedeno njemacka je u drugo. sesiru a u tom sesiru bi se trebala naci i Hrvatska malo bolje nam objasnite ili so ovo vase novinarske greske pri pisanju tekstova al sve u svemu cemo vidjeti drugog decembra sve
@IzetSmriko01 glup si. Hrvatska je remijem Nizozemske i Njemacke ostala nositelj za kvalifikacije IAKO je ispala iz Lige A.
To ti je znak kakvo je natjecanje liga nacija (nebitno). A ovaj prvi šešir ti je znak tko je zapravo prava elita, zato se spustite malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo neka smo izbjegli ruse oni nam ne leze ni ex yugi nisu a kamo li nama .
Spanija, BiH, Srbija, Grcka, Armenija, Andora to bi bila extra grupa
Holandija u prvom šeširu,a i poljska!A Srbija u trećem!😨😵😂😂😂😂😁
Poljska BiH Izrael Kipar (da im se osvetimo) /Farski Otoci Gibraltar San Marino
Hrvatska Bosna Srbija Albanija Maledonija Kosovo
Daj Srbiju opet da se probude nasi Fanaticosi.. Koji bi to derbi bio
Monti Pajton
idealno Hrvatska Bosna Srbija Slovenija Makedonija bez repke iz šestog šešira,ne mogu svi imati 6 repki,a ne neka Malta ili Lihtenštajn.
Samo da nam vise ne dolaze Belgija i Portugal, otkako znam za sebe igramo s njima
Iz prvog šešira mogu biti samo Belgija, Francuska ili Spanija. Ostale nikad ne izvlačimo niti ćemo ikad nekog drugog izvući.