Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična vijest, ako je istina.
Krunicu svaka cast, zasluzio je ovako dobar transfer. Zao mi je sto ovo moram uopste da spominjem, ali drago mi je sto konacno imamo strasno dobre igrace iz reda srba i hrvata u BiH reprezentaciji. Do sada su oni najbolji igrali vecinom za Hrv i Srb, a evo konacno da se ta situacija pomalo mjenja...imamo Krunica i Todorovica, (Vranjes je isto bio tu dok je bio normalniji) koji su mladi i izrastaju u odlicne igrace...imamo Loncara i Cavara i druge velike potencijale.
a nama Saric standardan...
Al ga jarane nafaliste dok jaro ne odradi tetovazu😅
Daj Boze da se to realizuje
Italija Bosnjacka kolonija - ajde fino, bolje je 100x Italija nego Turska
Bravo Rade, bas lijepa vijest!!
on u Milan a Saric u repku...... jbg menageri i BiH
Fočak je kapitensku traku nosio na deset mečeva. “Malo koji stranac u italijanskom klubu dobija tu čast i ja sam uvijek bio presrećan kada sam dobijao priliku da nosim kapitensku traku. Vidjećemo, možda u budućnosti budem i prvi kapiten”, rekao je Krunić. Rade, ako nastaviš sa podizanjem kvalitete u svojoj igri ti bi nekad mogao i treku reprezentacije nabaciti.
Za par godina, Rade Krunić, Amer Gojak i Nihad Mujakić biće naši stubovi repke.
Bravo Dera. Od srca bravo. Najbolji si bio i ostao ❤
Bravo Rade. Neka je sa srećom, momčino. I da slijedeći transfer bude još bar deset puta bolji po tebe. Uvijek si srcem za svoju zemlju igrao za razliku od mnogih drugih.
Bravo Krunicu svaka cast, momak odlicno igra i zasluzio je ovakav transfer
@spavamsama tuko mi nismo djikani koji mrze zbog vjere i slicno...momak je 100% ispravan
Bravo Kruniću!!! samo nemoj sjebat karijeru nekom tetovažom i sl.
Milan sirotinja naredne sezone ispadaju u treću ligu
Sretno momak! Ima potecijal biti u prvi 11 u Milanu. U Reprezentaciji teze...tu je Saric! ES21 4 Ever!!!
@LudwigII 😅😅😂😂😂😂
Nije da zakuhavam , ali on je srbin. Meni to ne smeta, nego nije obicaj ovdje da se takvi hvale. Zensko sam pa samo da pitam... jel ovaj toliko dobro igra da ga svi ovdje vole ili je Blic kupio Klix. Dajte ljudi, momku ce biti nezgodno, toliko ga hvalite ....gdje su oni iz SDA???? Dajete ga poneki put i hraknite.....cisto da se ne ubezobrazi :)