Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od ovih 12 , trojica su sudila nama u zadnje tri tekme kvalifikacija (Thompson , Webb i Stark....Platini propisno nagradio!
A nema Sirica...
a nece suditi Salem Prolic??? Sramota!
Mi da navijamo za BIH a oni da hvale Edina Dzeku i Zolju za ub.ij.anje, protjerivanje i mucenje Hrvata u Konjicu ??? NISMO GLUPI !! !!! !!
Hrvatska 7. put na velikom natjecanju a Bosna i dalje na 0 od 9 pokusaja. Hvala svim Bosanskim Hrvatima i hercegovackim isto sto igraju za drzavu koju vole a ne Varta republiku.
Poslije Pierluigi Coline, Howard Webb je najbolji UEFA-in i FIFA-in sudija. Ostali su bitange. I drago mi je što nema onog šupka Massima Bussace.
nema gorih iz njemacke i engleske...a gdje je busaca auuuuuuuuuuuuu sto ce biti stimanja