Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Totenhem osvaja pogazice ih sve.
Finale Liverpool Ajax i neka pobijedi bolji,nadam se da ce Mane da podigne pehar abd.Klopp opasan strateg😁😁😁😁
Finale: Barca - Ajac
Sad mi je svejedno ko će da osvoji, vjerujete...samo nek nije Juventus, Real, City, PSG. Volim Barcu ali i ostale ekipe su mi pravo simpatične. Nek brte nema ovih ekipa što igraju antifudbal kao Juve ili Athletico. Ovo sad što je ostalo je melem za oči, za prave ljubitelje fudbala bez obzira za koga navijate.
@godinekurcuprolaze Ne kontas ti bracika sta ja to napisah haha moras brte malo bolje citati
Katalonci osvajaju. Fanovi Hale Iz Madrida na aparatima.
Morat cu zatrazit godisnji, al prvo cu se morat zaposlit..
ovo Barcelona osvaja.. ramos je pokazao kako se Liverpool zaustavlja. slomiš jednog igraca i tjt.
@KingSA jest ali koga da slome? Salah kad je slomljen bio je u top formi a sad je klasika, mozda manea ili firminha, hendersona, milnera..... oni su svi podjednaki. snaga im je u kolektivu a s druge strane ako mesija ustopaju ...... nema zamjene bez uvrede ali navijam za liverpool ;-)
Uzima Liverpool. Dosta je plastike vise..