Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta s tim? Zar su oni vazniji od ostalih gradjana koji su dosli da podrze reprezentaciju, ima politicara i slavnih licnosti na tribinama ali se ne eksponiraju.
Ne vuci me za jezik, da nije Novalica i ostalih bogalja, tek onda bismo mi imali normalnu drzavu. Ja kad sam isao na liniju, pola danasnje SDA je u podrumima sjedilo.
Na slici 5 se vidi i Dusko Bajevic, ali vam on garant nije toliko poznat nit ima veze sa fudbalom, kao Amra i familija Dzeko :-)
AMRU ISTO NA BUDZET umjetnik
Joj škilje na prvoj slici, viri ko dijete na tuti
Jesu li platili karte svojim novcem ili je to iz budzeta placeno
Firma casti
I moj mali Racku je na tribinama.Jesu li platili karte.
Kako vas nije stid doci..za 24 godine niste nijedan stadion izgradili.
Poznati lopovi sve im hebem
Sljedeći put ćete postaviti živi zid. He, he, he ...
Cuj nema Dodika,nema nikog iz drugog dijela BiH tj.iz Republike Srpske,ovde je samo ekipa iz Federacije.
@Celzi ortodoksni analni brabonjak
Nije nam bila potrebna ova vijest..
a govedo su trebali dovest da pase travu na Bilinom polju
Opet dodjoše kartu neplatiše.
treba da bude sram borce armije BIH mogu svaki dan prositi za hranu a ne mogu naprositi 40km da gledaju reprezentaciju nego moraju ovi jadni profiteri po ovoj zimi na stadion umjesto da mirno leze u svojim ,,posteno stecenim,,vilama,borci nek vam na obraz ide
Samo se pitam, kako jedna ovakva šu. ačka televizija može kupiti pravo prijenosa državnih utakmica...
zato što su još veći šupci i to oni 'patriJotski' uništili sve državno pa i javni servis prepustili četnicima... zahvali se 'patriJotama' iz sdOooaaaaa